Celebrity News

10 GODINA KARIJERE ZBLIŽILO SADAŠNJU I BIVŠU ŽENU: Ana Sević i Marina Gagić zajedno na Darkovom koncertu (foto/video)

10 GODINA KARIJERE ZBLIŽILO SADAŠNJU I BIVŠU ŽENU: Ana Sević i Marina Gagić zajedno na Darkovom koncertu (foto/video)

Večeras u centru “Sava” Darko Lazić održava kocert pod nazivom “Novi početak”, a sem brojnih prijatelja i fanova, na koncert su stigle bivša supruga Ana Sević sa ćerkom Lorenom, ali i Marina Gagić, pevačeva verenica.

Darko je stigao sa Marinom Gagić, a novinari su primetivši da su prisutne i sadašnja i bivša Darkova ljubav, upitali Marinu da li joj smeta Anino prisustvo.

– Ne nikako, zašto bi mi smetalo – odgovorila je Marina, dok je Darko objasnio da mu je Ana i dalje prijatelj i podrška.

– Ana mi je poželela sve najbolje i ona je majka mog deteta.

 

Prva pesma koju je Darko otpevao bila je “Majko”, a njegova ćerka Lorena je sve vreme igrala sa Anom Sević, kao i kumom Andreanom Čekić, piše Kurir.

Pevačica Ana Sević bila je presrećna što njen tata peva ima veliki nastup u Beogradu.

- Sa Darkom imam savršen odnos, tu smo da se podržavamo, dok odgovaram za Lorenu tako će biti - kazala je Sevićeva pred našim kamerama, dok je na pitanje o raskidu veridbe sa Danielom Nedeljkovićem prekinula intervju - piše Blic.

Na koncertu Darka Lazića pojavila se i Milica Pavlović koja je izgledala fenomenalno, a pored nje svoju podršku iz folkeru su pružili i Aca Lukas, Đani, Aca Živanović i mnogi drugi.