Celebrity News

Luka Jović ovim iznenađenjem nadmašio sve bivše Sofije Milošević

Luka Jović ovim iznenađenjem nadmašio sve bivše Sofije Milošević

Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović više ne kriju da su zajedno kao što su to činili na početku veze, a ljubav koja traje već nekoliko meseci podržana je i od strane zajedničkih prijatelja i na društvenim mrežama.

Par je prvo zajedno fotografisan u Madridu, pa je onda objavio istovremeno fotografije iz Portugala, a od tada domaći mediji ne prestaju da pišu o njima.

Tako je sada u javnost dospela informacija kako je fudbaler Real Madrida navodno nedavno poklonio Sofiji narukvicu od 18.000 evra.

Kako je dobro obavešteni izvor naveo, Jović mesečno troši desetak hiljada evra na Miloševićevu, a skupocenu narukvicu poklonio joj je za četiri meseca veze, piše "Alo".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Oct 31, 2019 at 9:26am PDT

- Luka je znao da je Sofija navikla na život na visokoj nozi i pre nego što je s njom ušao u ozbiljnu vezu. Budući da je ona već bila s nekoliko njegovih kolega, kao is bogatim biznismenima, bilo mu je sve jasno. Upravo zbog toga je od samog starta počeo da je skupim poklonima i putovanjima iznenađuje.

- Kada su proslavljali četiri meseca veze, želeo je da joi kupi nešto što joj niko od bivših momaka nije kupio i što će nadmašiti sve što joj je on kupio dotad, pa je izbor pao na skupocenu narukvicu od 18.000 evra - ispriča je izvor za pomenuti list i dodao:

- Da bi iznenađenje bilo potpuno, Luka je sačekao da ga Sofija poseti u Španiji, a zatim joj je na večeri poklonio narukvicu. Ona nije mogla da veruje da je dobila nešto što je godinama želela. Bila je pod utiskom sledećih nekoliko dana, jer nikada nije dobila ništa tako skupo, koliko god da su njeni momci bili bogati i bavili se istom profesijom kao Luka - kaže izvor i ističe da se manekenka neko vreme plašila da nosi papreno skupu narukvicu, ali da otkako ju je stavila, ne želi da je skine.