Celebrity News

ANĐELINA DŽOLI GUBI STARATELJSTVO NAD DECOM? Glumica OČAJNA, holivudski advokat progovorio o detaljima borbe

ANĐELINA DŽOLI GUBI STARATELJSTVO NAD DECOM? Glumica OČAJNA, holivudski advokat progovorio o detaljima borbe

Budući da je glumica Anđelina Džoli često na meti osuda javnosti zbog svog specifičnosg odnosa sa decom, ali stila života, pre mesec dana, gostujući u intervjuu za britansko izdanje Glamour magazina, na samom početku razgovora otkrila je kako se godinama borila da se suoči sa kritikama, te kako da u istim krtikama bude blaža prema sebi.

– Imam osećaj da sam ceo život okružena kririkama i osudama – kazala je na samom početku.

U intervjuu, koji je dala zajedno sa svojom filmskom ćerkom, Elom Fening, diva je priznala je kako joj je lik Grdane, uveliko pomogao u samootkrivanju.

– Izuzetno mi je važno što je film progovorio o samopomoći, o traženju same sebe, kao i o tome da moraš ostati veran sebi bez obzira ne to kako te drugi vide ili kako se ti osećaš. Kada vidim ljude koji se prave onakvima kakvi zapravo nisu, kada glume nešto, osećam gušenje, svesna sam da ne mogu disati. Ljudi se previše prepuštaju tome i to je strašno. Na sreću, ja se nisam našla u takvim situacijama, stoga se ne smem žaliti – rekla je i dodala:

– U jednom trenutku svi dođemo do te tačke kada su bol ili gubitak neizdrživi i tada će ti ili sve krenuti nizbrdo ili ćeš ustati na noge i krenuti dalje.

Nakon svega, njen bivši suprug Bred Pit ovih dana su glavna tema i to zbog starateljstva nad decom Paksom, Noksom, Zaharom, Vivijen i Šajlo.

Nakon skandaloznih navoda američkih tabloida da je LOŠA MAJKA, Anđelina Džoli UZVRAĆA UDARAC!

Naime, dok se glumica trudi da zadrži primarno starateljstvo, Bred Pit traži da podjednako budu uključeni u životu naslednika, a strani mediji navode da će glumica najverovatnije izgubiti ovu bitku.

Prošle su tri godine otkada je glumica podnela zahtev za razvod od Pita, a oni još uvek nisu zaključili sporazum o podeli starateljstva nad petoro maloletne dece.

Od razvoda, deca žive sa Anđelinom, a iako je Brad sve više vremena sa njima, glumica i dalje nastoji da ima ulogu primarnog roditelja.

- Vrlo je malo verovatno da će Anđelina zadržati primarno starateljstvo. Sud nema dokaze da je Bred nepodoban roditelj, ne postoje dokazi o zlostavljanju dece ili droge i alkohola od strane Breda, tako da je malo verovatno da sudija neće dodeliti zajedničko starateljstvo - izjavio je kalifornijski advokat za porodično pravo Dejvid Pisara i dodao:

- Anđelina je veoma nerazumna. Bred je dobar otac, brine o svojoj deci.