Celebrity News

Šeron NE ŽELI DA BUDE ŽRTVA BOTOKSA, ali je sinu htela da ubrizga OVO

Šeron NE ŽELI DA BUDE ŽRTVA BOTOKSA, ali je sinu htela da ubrizga OVO

Šeron Stoun bila je sinoć na svečanosti u Madridu sa sinom Rouanom Džozefom Bronstinom koji je oduševiop sve prisutne koliko je lep, markantan i zgodan.

Takođe, ni od njegova poznate majke koja je u mladosti bila seks simbom, sinoć nije bilo lako odvojiti poglede. budući da je zabeležila je jedno od svojih najboljih modnih izdanja.

Međutim, detalj koji su svi primetili je egzaktnan broj bora na licu Šeron Stoun, te je ovim podvigom, pojavivši se ovako, potvrdila da ne želi da se prikloni "botoks trendu".

https://www.instagram.com/p/B14LzHtI4lx/

Šeron kojoj je Holivud zatvorio vrata zbog godina a koja se ipak, nakon pauze vratila glumi, nikada nije bila ljubitelj estetskih korekcija.

Zbog negativnog stava prema botoksu Šeron zato je i 2008. šokirala sve kada želela da se njen sin Rouan podvrgne tretmanu botoksa, ali je, po svemu sudeći, tada imala dobrih razloga za to...

- Majka je predložila da dečak ode na botoksiranje, jer su imali neprijatnosti sa mirisom njegovih nogu. Otac je predložio da dečak pazi na higijenu i nosi odgovarajuće čarape. Nalazimo da nije bilo potrebe da majka traži invazivnu proceduru za dete - pisalo je u sudskim dokumentima.

https://www.instagram.com/p/B4hkT3UiHZK/

Podsetimo se:

Bivši supružnici, glumica i novinar Fil Bronstin koji su u braku bili od 1998. do 2004. godine i koji su usvojili Rouana, sukobili su se zbog botoksa.

https://www.instagram.com/p/B4hbuKooy-H/