Celebrity News

Ana Sević otkrila DETALJE POMIRENJA sa Danielom

Ana Sević otkrila DETALJE POMIRENJA sa Danielom

Atraktivna pevačica Ana Sević odlučila je da pruži još jednu šansu bivšem dečku, biznismenu Danielu Nedeljkoviću.

Kako prenose domaći mediji, pomirenje je palo pre nekoliko dana, a Nedeljković je bio taj koji je insistirao da se on i pevačica vide i porazgovaraju o svom odnosu. Par se danima viđao, razgovarao i shvatio da ne mogu jedno bez drugog.

- Ana je uvek govorila da je Daniel nešto najbolje što je moglo da joj se desi nakon razlaza od Darka, ali takođe, posle određenog vremena njihove veze, stvari nisu funkcionisale na najbolji način. Daniel je imao neke druge prioritete, a Ana mu je jasno stavila do znanja šta želi, a šta ne. Budući da su im se mišljenja u nekom trenutku veze mimoilazila, Sevićeva je odlučila da ga ostavi, ali mu nije zamerala što u tom trenutku nije bio spreman da joj kaže da je pogrešio. Ostali su prijatelji, bili su tu jedno za drugo, ali o pomirenju tada nije bilo reči. Ipak, situacija se u međuvremenu promenila - otkriva izvor za "Alo" i dodaje:

- Danielovi roditelji su i te kako bili protiv njihovog razlaza. Zavoleli su Anu i njenu ćerkicu Lorenu i teško su im pale priče koje su kasnije plasirane u medijima da su se njih dvoje rastali upravo zbog roditelja od Nedeljkovića. Sve ovo, kao i ljubav i strast koje su se i dalje osećale među njima, bile su razlog da se pomire. Ana je samo dva dana nakon što je prihvatila ruku pomirenja odlučila da otputuje s ćerkicom za Dubaji, gde uživaju na odmoru, a kada se bude vratila, sigurno je da će još više raditi na vezi sa Danielom, te da ovoga puta njih dvoje neće dolaziti u situaciju da raskidaju. Ipak su stvoreni jedno za drugo - ispričao je izvor za pomenuti list.

I sama Ana je potvrdila ova saznanja, ali nije želela previše da govori o detaljima pomirenja.

- Istina je da smo se pomirili. Nekada ljudi treba da se raziđu da bi shvatili da ne mogu jedno bez drugoga. Trenutno uživam sa ćerkicom u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a po povratku u Srbiju, ulazim u studio i snimam novu pesmu - rekla je Ana.