Celebrity News

Nataša Bekvalac, posle nekoliko godina ćutanja: Danilo je savršen otac!

Nataša Bekvalac, posle nekoliko godina ćutanja: Danilo je savršen otac!

story

Nataša Bekvalac, novosadska Barbika, pre nekoliko nedelja, u emisiji "Magazin IN" odlučila je da ispriča šta misli o nekadašnjem vaterpolisti, bivšem suprugu kao i njegovom braku sa odbojkašicom.

- Ne možemo generalizovati stvari, ne možemo generalizovati muškarce, svaki je drugačiji, svaki je drugačiji sa nekom drugom ženom, osobe bude u tebi druge stvari. Evo, Danilo je predivan suprug svojoj sadašnjoj ženi, predivan, imaju predivan brak, mi nismo bili jedno za drugo, što ne znači da on nema idealnog para - rekla je ona i dodala:

Svi žele da izgledaju kao ona, a evo šta Nataša Bekvalac kaže o sebi: Urnebesno priznanje pevačice na Instagramu

- U stvari, samo ja nisam ni za koga, sad kad sam malo bolje razmislila. Malo sam se sad onako malo rastužila. Provodadžisanje je najbolja stvar, meni baba da je birala ja ne bih pogrešila. Lepo babe kažu, sličan se sličnom raduje, iz dobre porodice - dodala je pevačica i izazvala smeh u studiju.

Sada je lepa Nataša za Pink.rs ponovo o bivše suprugu rekla samo lepe reči, pogotovu kada je reč o njegovom odnosu prema njihovoj dvanaestogodišnjoj naslednici Hani.

- Naš odnos po pitanju Hane funkcioniše besprekorno. Ono što nije valjalo u našem odnosu mi smo odstranili razvodom. Mogu da kažem da je Danilo savršen otac! Ako može razvod da se poželi, ja bih svima poželela razvod kakav smo imali Danilo i ja i odnos koji je usledio nakon toga... Ne odmah, naravno, jer postoji period kada je, normalno, sve sveže, kada su emocije još uzavrele, ali kada je dvoje ljudi normalno mislim da postoji jedan interes, a to je zajedničko dete. To je ono što svakog roditelja treba da tera da svoje emocije stave po strani - ti ne postojiš u ovom slučaju, a ono što je interes tvog deteta je jedino što je važno. Kada se stvari postave tako, onda funkcioniše sve besprekorno - ispričala je pevačica.