Celebrity News

Veselje u domu Kristijana Ronalda: Alana Martina PROSLAVILA DRUGI ROĐENDAN (foto)

Veselje u domu Kristijana Ronalda: Alana Martina PROSLAVILA DRUGI ROĐENDAN (foto)

I dok slavni fudbaler niže uspehe na brojnim utakmicama, u domu Kristijana Ronalda vazda ima razloga za slavlje...

Ove godine u junu mesecu, Georgina i Kristijano slavili su rođedandan preslatkim blizancima Eva Mariji i Mateu, a zabavu za ukućane organizovala je njegova zogodna devojka koja mu je ujedno velika ljubav i podrška jer brine o mališanima dok je Ronaldo na putu.

Ovih dana, poznati par ponovo ima razloga za radovanje...

Alana Martina, preslatka ćerkica slavnog ljubavnog dua, napunila je dve godine a uspešni fudbaler je tom prilikom objavio rođendanske fotografije.

https://www.instagram.com/p/B4xs3yugZEr/

Porodični portreti na kojima su sva njegova deca, definitvno su raznežili sve pratioce i fanove, a sudeći po komentarima, Georgina i mala Alana ukrale su svu pažnju.

https://www.instagram.com/p/B4xxQe_IsGd/

https://www.instagram.com/p/B4xs3yugZEr/

Podsetimo se...

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo izjavio je u emisiji “Good Morning, Britain” da će se venčati s devojkom Georginom Rodrigez.

Ronaldo je rekao da je ona ljubav njegovog života i da planira da sa njom stane na ludi kamen, te i da će to posebno usrećiti i njegovu majku.

– Naravno da sam zaljubljen u nju, puno mi je pomogla. Venčaćemo se jednog dana, sigurno. O tome sanja i moja mama. Zašto da ne? To je sjajno. Dobro se slažemo. Otvorio sam joj srce a i ona meni – rekao je Ronaldo.