Celebrity News

Dušica Jakovljević voli IZAZOVAN VEŠ, ALI SE NIKADA NE BI SLIKALA NAGA!

Dušica Jakovljević voli IZAZOVAN VEŠ, ALI SE NIKADA NE BI SLIKALA NAGA!

Voditeljka Dušica Jakovljević istakla je da se nikada ne bi fotografisala naga, jer je "golotinja sama po sebi već viđena".

Budući da često ističe koliko joj je važno mišljenje njene dece, iskreno je rekla da nipošto ne bi radila nešto što se njenim naslednicima ne bi dopalo.

Dušica Jakovljević o novom dečku: Zbog njega postajem dama!

Na temu mode, njenog umetničkog smisla kao i samog stila, Dušica je iskreno rekla sledeće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic) on Oct 20, 2019 at 4:36pm PDT

- Obukla bih sve ono što ima smisla da se obuče. Ne bih bila potpuno naga, jer imam dvoje dece i prosto ono što ne bi odgovaralo mojoj ćerki i mom sinu ja to ne bih uradila. Ukoliko bih dobila ponudu, to bi moralo da ima umetnički smisao i da bude sa ozbiljnom dozom, jer golotinja sama po sebi je već viđena. Bez obzira na ponudu, mislim da nema tog novca za koji bih uradila nešto što se ne sviđa mojoj deci. Što sam starija tu sve više ima čipke, volim da nosim i bodije, čak i kad sam najobičnije obučena ispod te garderobe imam nešto izazovnije. Ja sam sakupljač ne samo garderobe već i detalja za kuću, volim da mi je sve ukrašeno. Bilo da je reč o enterijeru stana u kojem živim, čemu se moja ćerka mnogo protivi, kaže stalno nešto kitim. Garderobu i oblačenje doživljavam kao i uređenje enterijera, nešto kupiš, promeniš, da ti je lepo. Modu ne pratim slepo, kao da znam šta je sada u trendu. Vidim po izlozima i shvatim šta se nosi, nosim šta mi se dopadne i iskombinujem šta mi se dopadne. Apsolutno me ne zanima da li se nekome dopada ono što ja obučem i nikada se ne kajem zbog onoga što sam nosila - zaključila je voditeljka.