Celebrity News

Novak Đoković otkrio šta je njegovoj deci zabranjeno

Novak Đoković otkrio šta je njegovoj deci zabranjeno

S obzirom na to da živimo u eri digitalizacije kao i da sve više dece prvo nauči da rukuje telefonom pa tek onda olovkom, najbolji reket sveta, Novak Đoković prokomentarisao je pomodarstvo koje je mahom zahvatilo svu našu decu.

Na temu igrica na telefonu kao i televizije, Novak je iskreno prokomentarisao:

- Nismo isključivi po tom pitanju, ali trudimo se da Stefan i Tara što manje vremena provode ispred ekrana. Imamo televizor u kući, ali ga retko uključujemo. Ne možemo da ignorišemo činjenicu da živimo u digitalnoj eri. Mislim da korišćenje tehnologije ima dosta prednosti kada se uporedi život pre i posle nje. Eto, na primer, vaše dete može, gledajući neki zabavni sadržaj, na izvesno vreme da zaboravi na bol zbog izvađenog zuba, kao što je nedavno bio slučaj sa Stefanom. S druge strane postoji opasnost od stvaranja zavisnosti pa treba biti oprezan. Po meni, ključ je u provođenju vremena u prirodi, van kuće. Kada si u zatvorenom, ograničen si dimenzijama prostora i, pre ili kasnije, završiš ispred televizora. Kada si u prirodi, ona se sama za sve postara.

Život u prirodi nema cenu

Poznati par ističe da svoje slobodne vreme najviše vole da provode u prirodi...

- Vodili smo ih ja jedno seosko imanje, gde su upoznali ljude koji su majstori svog zanata. Bili su tu metlar i žena koja se bavi tkanjem, a domaćin, koji je sa skoro sedamdeset godina izuzetno vitalan, zajedno sa još pedesetak mališana proveo ih je kroz svoju farmu domaćih životinja. Deca su bila oduševljena - ispričao je osnivač Fondacije Novak Đoković.

https://www.instagram.com/p/B4z1i1Enpvk/