Celebrity News

Na pozivnicama za goste stoje ovi uslovi: Bogdana i Veljko uveli stroga pravila za svadbu

Na pozivnicama za goste stoje ovi uslovi: Bogdana i Veljko uveli stroga pravila za svadbu

Porodica Ražnatović polako privodi kraju pripreme za svadbu Veljka i Bogdane Rodić, koja će biti održana u nedelju u jednom beogradskom hotelu.

Da li će zaseniti mladu: Iznenađenje! Ovo je modni odabir Anastasije Ražnatović za Veljkovo venčanje

Kako prenose domaći mediji, pozivnice za veselje decenije, kako ga mnogi zovu, nedavno su stigle su na sve adrese, a na njima pišu i posebna uputstva.

Naime, mladenici su zvanicama sugerisali kako da budu obučeni.

Petstotina zvanica

Dame se mole da se pojave u dugim, elegantnim haljinama, a muškarcima u odelima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERBIAN ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Aug 13, 2019 at 4:27pm PDT

- Svadba će biti lepa i glamurozna. Ceca je vodila računa o svakom detalju, baš kao i Veljko i Bogdana. Posebnu pažnju su posvetili i dres-kodu. Kako će sve biti na najvišem nivou na svadbi kojoj će prisustvovati više od 500 zvanica, odlučili su da na pozivnicima naglase koji stil oblačenja je poželjan - priča izvor za "Kurir" i dodaje da će Veljko sa svatovima ići u Titel po mladu, ali će ona, bar kako je zasad planirano, samo nekoliko sati pre svatova doći u svoju kuću.

- S obzirom na to da je Cecina snajka u drugom stanju, a u Titetu nema svoje ljude koji je sređuju, njoj je najlakše da prenoći u njenom i Veljkovom krevetu i ujutru se sredi i tako doterana ode u Titel. Tamo će uz pomoć majke, dve sestre i kume obući venčanicu. Naravno, može da se dogodi da se taj plan i promeni - završava izvor za pomenuti list.