Celebrity News

Svi detalji modne parade do sad neviđenih stajlinga na svadbi decenije! (foto)

24/11/2019

story

Večeras se održava svadbeno veselje Bogdane i Veljka Ražtovića u jednom prestoničkom restoranu koje je upriličeno nakon građanskog venčanja koje se odigralo u 18 časova.

U beogradski hotel, poznate ličnosti stigle su na proslavu, a među prvima viđena je i Marina Visković, koja je kreirala haljinu koju će Ceca posle poneti.

Ovako izgleda SREĆNA MAJKA! Ceca obukla zlatnu haljinu, pokidala izgledom! (foto)

Evo šta je rekla tom prilikom:

- Haljina je bila moj poklon, videćete kako će Ceca izgledati. Ona nije zahtevna, toaleta će biti zlatna i duga - kazala je Marina pred kamerama brojnih medija koji su došli da isprate ovo glamurozno venčanje.

Mnogi su pretrnuli kada su videli Anu Nikolić na venčanju Veljka i Bogdane! (foto)

Budući da je danas u toku dana imala savršen odelo koje se mnogima dopalo, Anastasija se za slavlje u hotelu presvukla u haljinu koja je od nje načinila holivudsku divu.

Pored nje, fotoreporteri su zabeležili pristizanje Željka i Jovane Joksimović, Slađe Alegro, Aleksandre Mladenović, Ace Lukasa sa devojkom Sandrom, Sanje Marinkovič, Milana Kalinića sa suprugom Sandrom i mnogih drugih koji su, i ove večeri, sjajno odeveni.

Budući da je svadbi veka, kako je mnogi i nazivaju, zahtevan elegantni dres-kod, primetili smo da su svi gosti ispoštovali ovo pravilo.

U našoj dobro poznatoj galeriji imate priliku da vidite stajlinge poznatih sa Veljkove i Bogdanine proslave venčanja...