Celebrity News

Svi detalji modne parade do sad neviđenih stajlinga na svadbi decenije! (foto)

Svi detalji modne parade do sad neviđenih stajlinga na svadbi decenije! (foto)

Večeras se održava svadbeno veselje Bogdane i Veljka Ražtovića u jednom prestoničkom restoranu koje je upriličeno nakon građanskog venčanja koje se odigralo u 18 časova.

U beogradski hotel, poznate ličnosti stigle su na proslavu, a među prvima viđena je i Marina Visković, koja je kreirala haljinu koju će Ceca posle poneti.

Ovako izgleda SREĆNA MAJKA! Ceca obukla zlatnu haljinu, pokidala izgledom! (foto)

Evo šta je rekla tom prilikom:

- Haljina je bila moj poklon, videćete kako će Ceca izgledati. Ona nije zahtevna, toaleta će biti zlatna i duga - kazala je Marina pred kamerama brojnih medija koji su došli da isprate ovo glamurozno venčanje.

Mnogi su pretrnuli kada su videli Anu Nikolić na venčanju Veljka i Bogdane! (foto)

Budući da je danas u toku dana imala savršen odelo koje se mnogima dopalo, Anastasija se za slavlje u hotelu presvukla u haljinu koja je od nje načinila holivudsku divu.

Pored nje, fotoreporteri su zabeležili pristizanje Željka i Jovane Joksimović, Slađe Alegro, Aleksandre Mladenović, Ace Lukasa sa devojkom Sandrom, Sanje Marinkovič, Milana Kalinića sa suprugom Sandrom i mnogih drugih koji su, i ove večeri, sjajno odeveni.

Budući da je svadbi veka, kako je mnogi i nazivaju, zahtevan elegantni dres-kod, primetili smo da su svi gosti ispoštovali ovo pravilo.

U našoj dobro poznatoj galeriji imate priliku da vidite stajlinge poznatih sa Veljkove i Bogdanine proslave venčanja...