Celebrity News

Leontina Vukomanović bez dlake na jeziku: Radim više poslova da bih opstala, nisam srećna zbog toga

Leontina Vukomanović bez dlake na jeziku: Radim više poslova da bih opstala, nisam srećna zbog toga

Kompozitor, tekstopisac i pevačica Leontina Vukomanović koja je samohrani roditelj, priznala je da teško zarađuje za živor.

- Nemam menadžera, već sama sebe promovišem, nemam marketing tim i to mi predstavlja teret. Nisam srećna kad to moram da radim. Da bi opstao u šou-biznisu danas, moraš da budeš sebi i mednadžer i organizator, producent, stilista. Od kad znam za sebe ja sam privatnik i od kada sam došla da radim u Dečji kulturni centar Beograd meni se nametnuo još jedan posao i trudim se i zadovoljstvo mi je što mogu da radim. Naravno, uz to koristim i svoj uticaj i poznanstva kao javna ličnost da promovišemo što više dečiju kulturu - rekla je Leontina za "Blic".

Umetnica je prokomentarisala i svoju ćerku Luciju koja se nedavno oprobala kao manekenka.

- Ona ne propušta priliku da se pojavi na revijama, a sad ima devet godina i mnogo su joj bitnije žurke kod drugara iz razreda. I onda mi je jednom prilikom rekla: “Mama, ja sam ipak dete, ja bih volela da se igram, a kad porastem, onda mogu da budem manekenka”, bez obzira što ranije nije propuštala prilike da prošeta modnom pistom - objašnjava Leontina za pomenuti list i otkriva da sa ćerkom vodi polemiku oko jedne stvari - mobilnog telefona.

- Nažalost, to nije nešto što joj je zabranjeno jer bih joj se zamerila, ali mobilni telefon meni smeta. Oduzmem joj ako pretera sa njim, ili ako pretera sa nekim modelima ponašanja nakon prekomerne upotrebe telefona. Skrenem joj pažnju i oduzmem telefon na neko vreme, ali definitivno bih volela da mogu da joj zabranim mobilni.