Celebrity News

Prva fotka trudne Biljane Tipsarević sa Maldiva, stomak se već nazire (foto)

Prva fotka trudne Biljane Tipsarević sa Maldiva, stomak se već nazire (foto)

story

Biljana i Janko Tipsarević već 9 godina uživaju u ljubavi i braku a sada, kako saznajemo najsladniji par sa naše domaće javne scene, nakon ćerkice Emili, čeka drugo dete.

 

Na Instagramu pre nekolikodana,  osvanula je informacija da ovaj poznati par čeka bebu a šta je jednom prilikom lepa dizajnerka rekla o proširenju porodice pročitajte u nastavku…

– Mislim da je velika sreća imati brata ili sestru. Ja imam rođenu sestru koja mi je najbolji životni prijatelj. Emili je za sada jedinica, ali svakako ne planiram da tako ostane – rekla je Biljana svojevremno za jedan domaći medij.

Detalji trudnoće – Janko i Biljana Tipsarević: Ni mama, ni tata, ona se najviše raduje prinovi?

Danas, na Instagramu osvanule su slike sa prelepog letovanja, gde poznata dizajnerka užia na Maldiivima sa svojim suprugom a ono što je sve raznežilo je što se lepoj kreatorki već nazire stomak. Na ovom egzotičnom letovanju, društvo im prave, Aleksandra i Viktor koji su na ovoj destinaciji proslavili treću godišnjicu skladnog braka iz kojeg imaju dvogodišnju ćerkicu Irinu, kao i teniser Filip Krajinović i teniser Dušan Lajovič sa njegovom lepšom polovinom.

https://www.instagram.com/p/B5VA7mBBBDL/

Podsetimo se:

Iskusni srpski teniser Janko Tipsarević, nakon što je porazom u četvrtfinalu u Stokholmu odigrao poslednji ATP turnir, izjavio je da je maratonski meč sa Japancem Juićijem Sugitom pravi oproštaj.

Završni potez našeg velikog asa je raznežio sve, a onda je usledila i poruka njegove supruge Biljane koja je uputila prelepe reči svom suprugu:

– SADA KAŽEM, NE KAO SUPRUGA, VEĆ JEDNA DEVOJKA IZ SRBIJE. JANKO, HVALA! Preko deceniju radosti, smeha, suza, uzbuđenja, neopisivog adrenalina, bola, sreće, osećaja neverovatnog ponosa utkano je uz još bezbroj emocija. Tenisu si toliko dao, i nastavićes da pružaš bezrezervnu ljubav i celog sebe kao i do sada – napisala je supruga Biljana.