Celebrity News

Retko ko zna da Olja Bećković ima sestru bliznakinju, a potpuno su različite (foto)

30/11/2019

Retko ko zna da Olja Bećković ima sestru bliznakinju, a potpuno su različite (foto)

story

Srpska glumica, novinar i televizijski voditelj Olja Bećković, koju već neko vreme ponovo gledamo na malim ekranima, ima sestru bliznakinju za koju u javnosti malo ko zna.

Naime, ćerka pisca Matije Bećkovića i Vere Pavladoljske pet minuta je mlađa Ljudmilina sestra bliznakinja koja je takođe od roditelja nasledila umetničku crtu.

Dok je Olja diplomirala glumu, Ljudmila je profesor muzike, ali navodno, pored toka njih dve su potpuno različite.

- Želela sam da budem sličnija Ljudmili, smirenija, darovitija, prirodnija.

- Fizički smo sasvim različite, toliko da u mladosti nije bilo uverljivo ni da smo sestre. Nekim čudom, s godinama sve više ličimo. Ljudi se manje zaprepašćuju kad čuju da smo bliznakinje. Različite smo, koliko se razlikuju leva i desna ruka - ja sam levoruka. Ljudmila je daroviti umetnik, stvaralac, u svakom smislu. Ja sam tumač stvaralaštva. Ona vidi šta ja ne vidim, ja razumem ono sto ona ne razume. Idealan par - rekla je jednom prilikom Olja Bećković.

Imena su dobile po stihovima Majakovskog

Kako su ranije preneli domaći mediji, "Oblak u pantalonama” Vladimira Majakovskog naveli su Matiju Bećkovića da svojim ćerkma da imena Ljudmila i Olja. U to vreme nije bilo ultrazvuka, tako da je određivanje pola deteta bilo čisto nagađanje.

Kako izgledaja Oljina sestra, pogledajte u nastavku: