Celebrity News

Mihajlo Šaulić raskinuo veridbu sa Danijelom šest meseci pred venčanje

Mihajlo Šaulić raskinuo veridbu sa Danijelom šest meseci pred venčanje

Mihajlo Šaulić raskinuo je veridbu sa dugogodišnjom izabranicom Danijelom Mandić.

Sin nastradalog pevača i kralja narodne muzike Šabana Šaulića, Mihajlo Šaulić i njegova izabranica Danijela, doneli su da njihovoj ljubavi stave tačku.

Budući da, u proteklom periodu za ovo nije bilo ni najmanjih naznaka, sada kako se navodi, sporazumno su odlučili da raskinu veridbu, piše Informer.

- Sve je proteklo u civilizovanom tonu. Danijela i Mihajlo su ostali u korektnim odnosima, kao i njihove porodice. Šabanovoj udovici Goci je teško palo što im se u moru ružnih stvari i ovo desilo. Nada se da je posle Šabanove pogibije i smrti njene majke došao kraj lošim danima za Šauliće - rekao je izvor.

Kako je detaljnije naveo gore pomenuti list, svojski su se trudili da prevaziđu određene "probleme" ali nije išlo.

Porodica Šaulić doživela još jedan težak gubitak

Podsetimo se...

Ljubavna priča Danijele Mandić i Mihajla Šaulića počela je još u njihovoj ranoj mladosti, kada su prvi put bili u vezi. Međutim, tada su se posle izvesnog vremena razišli, a Danijela se nakon toga udala, a potom i razvela.

Pre oko godinu dana par se pomirio i od tada ponovo uživaju u ljubavi, a 8. decembra 2018. godine, na rođendan Mihajlove sestre Ilde Šaulić, verili su se u Parizu.

Inače, Šaban Šaulić često je govorio da mu je najveća želja da oženi sina i da mu zapeva na svadbi.

U septembru ove godine, šest meseci nakon velike porodične tragedije, uz blagoslov majke Gordane, Mihajlo je izabrao novi datum za sklapanje braka s dugogodišnjom devojkom Danijelom Mandić. Sve je bilo zakazano za 25. jun 2020. godine.