Celebrity News

Zbog ove fotografije svi misle da je Maja Berović trudna! (foto)

Zbog ove fotografije svi misle da je Maja Berović trudna! (foto)

Popularna zvezda Maja Berović koja je u braku sa dugogodišnjim partnerom Alenom skoro četiri godine, a sa kojim je bila u vezi 11 godina, svojevremno je za naš magazin "STORY" izjavila da je još uvek mlada za ulogu majke.

Budući da je danas granica rađanja pomerena te da žene dobijaju decu što kasnije i to sve zbog rada na karijeri ili nedovoljnih materijalnih sredstava, što kod Maje, složićete se, svakako nije slučaj.

Njeni pratioci i fanovi često komentarišu kako joj je vreme da se ostavi u ulozi majke, ali ona se na to ne obazira.

Jednom prilikom za Telegraf iskreno je prokomentarisala zašto sa svojim dugogodišnjim partnerom još uvek nema potomke...

Iako su u braku već trinaest godina, njih dvoje još nemaju potomke, a evo kako je Maja to prokomentarisala:

– To ne znamo, možemo da nagađamo. Mnogo je bitno da li sam sama spremna da sada kažem “odlazim na pauzu i vraćam se za dve godine”. Žene rađaju i u četrdesetima, pa nikada nije kasno. Neće mi proći vreme ako za tri ili četiri godine se odlučim na majčinstvo. Želim da radim i da nastupam, da snimam, to je moj posao i sa radošću ga radim – ističe pevačica.

Podsetimo se i kako je Maja upoznala svog sadašnjeg supruga...

U emisiji koja se bavi ceremonijama i venčanjima, govorila je i o njihovom upoznavanju.

– Sreli smo se sasvim slučajno, ja sam pevala u jednoj diskoteci u Bosni, on je došao, upoznali smo se i tada je krenulo naše dopisivanje. Mi smo se upoznali kada sam imala 17 godina, ali sam jedva čekala da napunim 18 godina da mogu da živim sa njim – u dahu je ispričala.

Budući da ova lepotica, često na svom Instagram nalogu objavljuje gomilu fotografija u raznim izdanjima, danas je jedna posebno iznenadila.

Naime, na pomenutoj društvenoj mreži, osvanula je jedna fotka koja je odmah probudila sumnje da je Maja u blagoslovenom stanju te njene pratioce navela da joj u komentarima to pitanje i postavljaju.

Šta je to toliko sporno na ovoj slici pogledajte na narednoj strani...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on Dec 2, 2019 at 2:22am PST