Celebrity News

Bosonoga na svečanosti: Čudne navike Džulije Roberts koje svet ne razume (foto)

Bosonoga na svečanosti: Čudne navike Džulije Roberts koje svet ne razume (foto)

Niko ne razume jezik prirode kojim govori Džulija Roberts!

Glumica Džulija Roberts pojavila se sinoć bosonoga na dodeli modnih nagrada u Los Anđelesu te je ovaj njen potez začudio mnoge.

Iako se za slavnu glumicu zna da je zagovornih prirode, njene čudne navike niko ne razume.

Džulija Roberts – Zašto sam izgubila kilograme

Slavna holivudska glumica, ovoga puta, prošetala je crvenim tepihom bez cipela, jer ih je prethodno skinula zbog, kako je rekla, neprijatnosti koju je osećala u njima a ažurni paparaci su uspeli da uslikaju žuljeve i crvenilo na njenim stopalima.

Kao što smo maločas pomenuli, holivudska zvezda isključivo koristi prirodne preparate, te kako je više puta isticala u intervjuima ona ne koristi ništa od hemisjkih preparata.

Recimo, Džulija se retko brije i ne stavlja dezodorans. Glumica se tušira, navodno, svakih nekoliko dana i to s hladnom vodom i vrlo malo sapuna. Koristi isključivo maske za lice koje sama pravi a pored toga zagovornik je meditacije i joge.

NA METI JEZIVIH KOMENTARA! Džulija Roberts proklinje dan kada je OVO isplivalo u javnost!

Nedavno je čak istakla kako više ne želi da se šminka i apelovala na sve žene da prestanu da se opterećuju spoljašnjom lepotom, već da sagledaju lepotu unutar svoje duše, prestanu da nose maske i sete se svoje prave prirode.

U maju ove godine,   gostovala je i kod Elen Dedženeris gde je svojim fanovima i publici otkrila tajne svoje lepote:

Poslušajte: