Celebrity News

Ne prihvata raskid: Sofija Milošević ne odustaje od Luke Jovića?

Ne prihvata raskid: Sofija Milošević ne odustaje od Luke Jovića?

Kako su nedavno preneli domaći mediji, nakon tri meseca veze, fudbaler Luka Jović i manekenka Sofija Milošević odučili su da stave tačku na romansu.

Luka Jović i Sofija Milošević više nisu zajedno: Čuveni fudbaler potvrdio raskid

Naime, dok su svi mislili da je par u idiličnoj u vezi, sve je iznenadila vest da je poznati fudbaler zbog obaveza odlučio da prekine ovu romansu. Međutim, Sofija navodno nikako ne želi da odustane od sportiste sa kojim je u ljubavi od početka jula.

- Sofija je često dolazila kod njega u Madrid, ali i on kod nje u stan u centru grada. Pokušavali su da održe vezu, međutim, nije uspelo. S obzirom na to da je vrlo mlad i da je posvećen karijeri, Luka je želeo da se na jedan miran i dostojanstven način raziđu i ostanu u prijateljskim odnosima. Sofija ipak nije mogla da podnese što nisu zajedno, pa mu je slala poruke da se ponovo vide kada dođe u Beograd i porazgovaraju o njihovoj budućnosti. Iako je mlađi od Sofije, njoj se dopala Lukina staloženost, ali i to što ju je tretirao kao kraljicu dok su bili zajedno - kaže izvor upućen u celu priču za "Blic" i dodaje:

- On i dalje oseća nešto prema Sofiji. Svako ko ih prati na Instagramu može da vidi da jedno drugom i dalje lajkuju fotografije. Da li će Sofija uspeti da ubedi Luku da nastave da se viđaju i dalje, za sada niko sa sigurnošću ne može od nas prijatelja to da potvrdi. Sofija se u međuvremenu zbližila sa Lukinom sestrom Milijanom koja živi u Beogradu, gde studira. One su se nekoliko puta videle i ćaskale o Luki. Sofija je često dolazila u Madrid, a kada je Luka bio slobodan, često su putovali. On ju je obasipao poklonima, ali i džentlmenskim manirima po kojima je poznat - zaključio je izvor.

Inače, Sofija je ranije pričala sa puno emocija o novom dečku, a više o tome pročitajte OVDE