Celebrity News

Stefan Živojinović u vezi sa svastikom Veljka Ražnatovića!

Stefan Živojinović u vezi sa svastikom Veljka Ražnatovića!

Kako pišu domaći mediji, Stefan Živojinović navodno je u vezi sa svastikom Veljka Ražnatovića, Bojanom Rodić.

Zgodni Brenin sin i sestra Cecine snajke Bogdane Ražnatović, koja će pevačici roditi unuka, u vezi su navodno već četiri meseca.

- Upoznali su se još prošle zime na Kopaoniku, kada je Bojana bacila oko na Stefana i učinila prvi korak. Tad su samo razmenili brojeve telefona i započeli dopisivanje, koje je trajalo dugo. Tek su se letos dogovorili da se vide i od tada su zajedno. Bojana upravo zbog Stefana sve više vremena provodi u Beogradu. Nije zapostavila porodični biznis, pa često kombijem razvozi piliće od Titela do do pijace u Borči. To je Stefanu simpatično - - ispričao je izvor blizak Stefanu i Bojani.

Buduči da je Stefan dobio pozivnicu kako bi prisustvovao Veljkovom i Bogdaninom venčanju, ipak nije došao. Razlog je to što je bio u Americi neodložnim obavezama.

- Stefke je u odličnim odnosima sa Veljkom i Anastasijom, čije je pesme više puta javno hvalio. Veljko ga je pozvao na svadbu, ali je on tada bio u Americi. Bojana mu je sve vreme sa svadbe slala snimke, čak mu je rekla da su te noći neki Veljkovi drugovi pokušali da je osvoje. Oboje su se smejali tome, jer su sigurni u svoju ljubav. Osim toga, i Stefana često muvaju devojke na nastupima, pa mu Bojana nikad nije pravila ljubomorne scene - ispričao je izvor.

https://www.instagram.com/p/B1EtANSIn9d/

Bojanina majka, Danijela kojojo je ovim povodom upućeno pitanje u vezi ćerke i Breninog sina, navodno nije želela da komentariše priče da je njena ćerka u ljubavi sa Stefanom.

- Ne mogu ništa da vam kažem o tome. Ne smem da dajem nikakve izjave, neću ni da potvrdim ni da demantujem - rekla je Danijela Rodić piše magazin STAR.