Celebrity News

Zavirite u dom Aleksandre i Filipa Živojinovića i saznajte šta to muči lepu pevačicu?

Zavirite u dom Aleksandre i Filipa Živojinovića i saznajte šta to muči lepu pevačicu?

Kako prenose domaći mediji, pevačica Aleksandra Živojinović odlučila je navodno da proda svoj stan na Voždovcu kako bi isplatila deo kredita koji je uzela za da bi sa suprugom Filipom Živojinovićem kupila kuću na Bežanijskoj kosi.

Naime, estradna umetnica i njen suprug su svoj dom, koja se nalazi u blizini Lepe Brene i Bobe, platili čak 530.000 evra, a navodno im jedna rata iznosi 6.500 evra, zbog čega se Aleksandra nakon samo dva meseca od porođaja vratila nastupima, piše "Kurir.

- Ona i Filip sve sami plaćaju Aleksandri je kredit stavka koja je muči, pa je odlučila da proda stan i isplati njegov veći deo. Stan na Voždovcu je prazan, u njemu joj borave majka ili otac kada dođu u Beograd. Htela je da ga iznajmljuje, zato je u njegovo renoviranje uložila 20.000 evra - otkriva izvor za pomenuti list i dodaje da je Filip prvo bio protiv prodaje stana na Voždovcu.

- Filip je emotivno vezan za taj stan, čak i više od vlasnice. Kada su njih dvoje počeli da se zabavljaju, u njemu su proveli najlepše trenutke, on se tada uselio kod nje. U njemu su živeli sve dok se nisu venčali i preselili na Bežanijsku kosu - rekao je izvor i ispričao da je čuo da je i kuća na Prijovićkino ime.

Inače, lepa pevačica i njen suprug, nedavno su na Instagramu pokazali kako su dekorisali svoju kuću za novogodišnje praznike, a njihov prelep kutak sa jelkom, pogledajte u nastavku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Filip Zivojinovic (@carpediem_fbz) on Dec 5, 2019 at 1:04pm PST