Celebrity News

Da se Vujadin pita ne bi bilo ovako: Mirka otvoreno o planovima za budućnost

Da se Vujadin pita ne bi bilo ovako: Mirka otvoreno o planovima za budućnost

Glumica i voditeljka Mirka Vasiljević već je navikla da javnost intrigira kada će ona i njen dugogodišnji partner, fudbaler Vujadin Savić, sa kojim ima troje dece, stati na ludi kamen. Iako je njen najčešći odgovor na ovo pitanje bio "kada nađu vremena", s obzirom da njen nevenčani suprug zbog posla često nije u zemlji, ona je sada priznala da je ona ta koja zapravo sve "koči".

- Što se tiče udaje, da se Vujadin pita, to bi bilo odmah i sad, ja malo to kočim jer ja sam žensko koje voli da sve bude precizno, sve tačno, tako da sam ja ta, čekaj da vidimo prostor, treba da putujemo, da krstimo najmlađeg sina... - ispričala je ona.

Mirka, koja inače ovih dana živi na relaciji Srbija - Kipar, zbog Vujadina, ona je objasnila da se tamo nije preselila kako se pisalo.

- Ne mogu da kažem da sam se preselila, jer čim sam ja svako malo u Beogradu, to nije da se preseliš. Kad sve stvari što imaš uzmeš i preseliš u neki drugi grad, tad si se preselio - bila je iskrena u emisiji "Premijera".

Mališani su, kaže, navikli na stalna putovanja.

- Otkad znaju za sebe mi smo na relaciji neko inostranstvo gde Vujadin igra - Srbija. Tako da su oni navikli, a njima je bazna sredina Beograd. Onda se raduju kad idemo tamo gde Vujadin igra, jer smo zajedno, vide nešto novo, nauče neki novi jezik, a opet kad se vratimo u Beograd, vide se sa svojim drugarima ovde i opet budu srećni - zaključila je Mirka.