Celebrity News

Jelena i Novak Đoković podelili neverovatno iskustvo sa Balija (video)

Jelena i Novak Đoković podelili neverovatno iskustvo sa Balija (video)

Naš najbolji teniser Novak Đoković nakon napornog radnog perioda trenutno odmara na prelepom Baliju sa suprugom Jelenom.

Međutim, poznati par nije tamo otišao samo da uživa u čarima prirode, već i kako bi posetio njihov sportski centar i akademiju i jednu posebnu školu.

Novak je tom prilikom obradovao mališane koji sanjaju da postanu kao on, a više o njihovom putovanju na Instagramu je objasnila supruga proslavljenog tenisera.

- Dugo smo slušali o jednoj magičnoj školi na ostrvu Bali u Indoneziji. Već godinama nam pričaju kako tamo deca uče kroz projekte a ne kroz teoriju, da su im učionice bez zidova i kućice na drvetu, da učenici iz osnovne škole prave parkiće i igračke za decu iz vrtića, da recikliraju, prave kompost, sade, obrađuju, bave se fizikom, hemijom, matematikom, biologijom... ali kroz projekte! Morali smo da odemo tamo da se uverimo... Verujte, takvo mesto stvarno postoji - otkrila je Jelena razlog njihovog putovanja i dodala šta ih je najviše očaralo:

- Novak je čak i imao druženje sa učenicima Zelene škole i pričali su o životu, sportu i filantropiji. Iako su deca tamo u džungli, apsolutno brinu o problemima sveta i imaju svoje projekte za pomoć deci. Jako im se svidelo ono što fondacija Novak Đoković radi u Srbiji i podržaće nas u ovoj sezoni davanja.

Kako je izgledalo njihovo iskustvo, pogledajte na snimcima na sledećoj strani:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Dec 6, 2019 at 7:17pm PST