Celebrity News

Sloboda izgleda kao milion dolara: Golo rame, dubok šlic i zavodljiva poza (foto)

Sloboda izgleda kao milion dolara: Golo rame, dubok šlic i zavodljiva poza (foto)

Jedna od naših najlepših glumica, Sloboda Mićalović, definitvno poslednjom objavom, na ovim niskim temperaturama, zagrejala atmosferu.

Kako inače važi za jednu od svedenijih javnih zvezda, bez trunke provokacije, ovoga puta dokazala je da ona to i te kako ume.

Na slici koju je objavilana svom Instagrma profilu, obukla je haljinu koja je definitvno pokazal sve njene atribute - od zgodnih nogu, lepih ramena i izvajanih ruku...

Ova slika naišla je na pregršt pozitivnih komentara, budući da je akcenat na njenom seksepilu koji je otkriven sa stilom.

HEMIJA JE OČIGLEDNA: Vuk Kostić i Sloboda Mićalović OTKRILI šta osećaju! (video)

Među prvima, njenu sliku komentarisala je njena sestra Dragana Mićalović, koja takođe važi za jednu od najlepših glumica mlađe generacije.

Podsetimo se...

Sloboda Mićalović prisustvovala  je na festivalu u Veneciji, gde je zajedno sa Emirom Kusturicom i Monikom Beluči, pre nepune tri godine promovisala njihov film “Na mlečnom putu”.

Glumica je tada podelila fotografiju sa crvenog tepiha na kome je prošetala sa kolegama, ali i otkrila nešto što niko nije znao do sada. Naime, Sloboda je te večeri plenila lepotom u dugačkoj crnoj haljini, koju je upotpunio jedan detalj koji je dobio najveće oduševljenje. A to je beli jelek, koji joj je jednako dobro stajao i kao i ova prelepa haljina. Sloboda jednostavno ume.

https://www.instagram.com/p/BxUT9bAHBmL/?utm_source=ig_embed

Slobodino izdanje u predivnoj haljini pogledajte na narednoj strani...

https://www.instagram.com/p/B52PngBAGRt/?utm_source=ig_embed