Celebrity News

Nakon 5 godina PONOVO NA SCENI: Poslušajte novi singl Ane Bebić “Avet”!

Nakon 5 godina PONOVO NA SCENI: Poslušajte novi singl Ane Bebić “Avet”!

Sjajna i talentovana pevačica Ana Bebić snimila je novu pesmu i spot nakon 5 godina

Muziku i tekst za pesmu "AVET" uradio je Nemanja Filipović, tekst Nemanja Filipović i Marko Mandić, dok je spot radio Nemanja Novaković...

- Moram priznati da je ovaj spot nakon toliko vremena za mene predstavljao i sreću i strah, sreću jer se vraćam svemu što volim i svemu što sam ja i strah jer sam opet pred očima javnosti. Razmišljala sam da li je sve dovoljno dobro nakon pet godina pauze. Moj tim, sa kojim sarađujem dugi niz godina, odagnao je sve strahove. Boris Kargotić dao je čitavu ideju za spot. Od samog početka rada na pesmi, a kasnije i na spotu osećala sam veliku radost jer imam sjajan tim oko sebe.

Ana je i ovog puta poverenje ukazala dobro proverenom timu: Boris Kargotić - Demode couture osmislio je sjajne kreacije i nakit koje je Ana nosila u spotu, za šminku je bila zadužena Nena Ilić, Jelena Jovanović Srna vodila je računa o Aninoj frizuri.

- Zahvaljujem se svima od srca na podršci i kreativnosti koju su mi pružili. Veliku zahvalnost dugujem i mojoj porodici bez koje ovo ne bi bilo moguće - rekla je uvek nasmejana Ana.