Celebrity News

Ana Kokić posetila hirurga, evo šta je korigovala (foto)

Ana Kokić posetila hirurga, evo šta je korigovala (foto)

Popularna pevačica od jeseni imala je pune ruke posla, što vezano za nastupe i pesme koje sprema, što zbog šou-programa “Tvoje lice zvuči poznato” u kojem je učestvovala.

Sada, Ana Kokić, rešila je da određeno vreme pored karijere posveti i sebi pa je posetila hirugra.

Naime, poznata pevačica odstranila je mladež sa lica, pa je na društvenim mrežama pokazala kako sada izgleda.

 

Kopče su vidljive, a Kokićeva je po svemu sudeći prezadovoljna rezultatom operacije.

Podsetimo se…

Na najveći hrišćanski praznik Božić kao bomba je odjeknula vest da su pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen odlučili da stave tačku na svoj 10 godina dug brak.

Pevačica i vaterpolista izdali su zvanično saopštenje za medije kako bi prekinuli sva nagađanja i tako potrvdili da su se rastali… Par ima dvoje zajedničke ćerke, Ninu i Teu. 

Ana Kokić ide na terapije, otkriveni svi detalji ZDRAVSTVENOG PROBLEMA!

A evo kako je ogovorila o njihovom odnosu nakon razvoda:

– Nikola i ja smo u svakodnevnom kontaktu zbog naše dece. Glupo mi je kada mi priđu i pitanje počinju sa “čuli smo da je Nikola došao u Beograd, ali da ti se neće javiti”. To je nemoguće, zbog naše dece. Dogovaramo se o svemu i sve je u najboljem redu – kaže Ana za “Blic” i priznaje da i nakon okončanja bračne zajednice veruje u ljubav, ali da je trenutno fokusirana na obaveze.

– Ljubav nikada nije kriva ni za šta (smeh). Šalim se. Trenutno se osećam tako da želim da budem posvećena radu, putovanjima, novim pesmama. Jednostavno mi tako prija. To može da se promeni, ali je sada tako – dodaje Ana.

Na narednoj strani pogledajte kako izgleda Ana nakon intervencije...