Celebrity News

Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas očekuju treće dete

Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas očekuju treće dete

Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas po treći put ostvariće se u ulozi a ovoj informaciji posvedočile su i paparaco fotke poznate teniserke u poodmakloj trudnoći

Da poznati par očekuje treće dete, odjeknulo je danas svim svetskim medijima a javnost ostala je blago šokirana. Trudeći se da ovu lepu vest što duže zadrže daleko od očiju javnosti, paparaci su ipak i ovoga puta odradili maestralno svoj posao.

Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas uslikani su u svojim dnevnim aktivnostima a njen trudnički stomak već se jasno nazire. Na Instagramu španskog magazina "HOLA" osvanula je i fotka koja navodi na to da će nas lepa teniserka ubrzo obradovati lepim vestima. Ono što njihovoj publici još nije poznato je pol bebe koji će verovatno otkriti po izlasku iz porodilišta.

Nakon 15 godina zajedničkog života, Enrike prvi put progovorio o Ani Kurnjikovoj

Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas - Strastvena veza sa usponima i padovima

U junu prošle godina na jednom od njegovih mnogobrojnih koncerata, Enrike Iglesijas odlučio je da sa javnošću podeli detalje svoje sedamnaestogodišnje veze sa Anom Kurnjkovom. Roditelji blizanaca Lusi i Nikolasa, koji sada očekuju i treću bebu, u svom odnosu imali su i mnogobrojne uspone i padove. Kako ističe njihov odnos pun je strasti koja im pomaže da sve nesuglasice reše "instant".

– Sada verovatno imamo više seksa nego ikada. Sa sigurnošu mogu da kažem da nam to ne nedostaje – rekao je sin slavnog Hulija Iglesijasa i dodao da ga je Ana Kurnjikova pre nekoliko godina ostavila.

– Kao i svaki par imali smo uspone i padove. Nije bilo uvek savršeno, ali na neki način i jeste savršeno. Sa Anom sam 17 godina, imali smo dobre i loše dane. Momente kada sam želeo sve da okončam, kada sam razmišljao kako ne mogu dalje. Dva puta se desilo da mi je rekla: “Dosta je, završavam sve”. I sećam se i danas kako sam napisao tu pesmu da joj njome kažem izvini. Pisanje je bila moja terapija koja mi je pomogla da Ana ponovo postane moja!

Sin Ane Kurnjikove i Enrikea Iglesijasa nasledio je maminu lepotu i tatin šarm (video)

Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas uspeli su da posle svih nesuglasica sve ove godine ostanu verni svojoj ljubavi. Zbog razumevanja, poverenja i strasti koju poseduju vatili su veru da period kada su se stvari popravljale a ne bacale ipak nije postalo davnoprošlo vreme.