Celebrity News

Umesto luksuza i glamura: Anastasija proslavila rođendan uz malu čokoladnu tortu (video)

Umesto luksuza i glamura: Anastasija proslavila rođendan uz malu čokoladnu tortu (video)

Anastasija Ražnatović u potpuno opuštenoj atmosferi proslavila je 22. rođendan. Čak je iskoristila priliku da se našali sa svojim pratiocima i to na svoj račun

 

Anastasija Ražnatović proslavila je 22. rođendan u krugu najbližijih i u potpuno ležernom izdanju – u beloj majici i crnim helankama, nenašminkama, puštene kose.

Najvažnije od svega je to što je slavljenica bila vidno raspoložena. Čak se i našalila na svoj račun.

Ona je na društvenoj mreži „Instagram”podelila snimak koji je opisala rečima – Kakvo ženstveno duvanje svećica – napisala je Anastasija.

Malo rođendansko slavlje

Kako smo mogli da primetimo, mlada pevačica rođendan nije dočekala u svom domu, te pretpostavljamo da je divan dan dočekala kod svog dečka Đorđa Kuljića sa kojim je provodila dane u Novom Sadu još od početka vanrednog stanja.

Za razliku od njenog 18. rođendana koji je bio veliki događaj koji je okupio brojne poznate ličnosti, Anastasiji je, kako vidimo, isto prijala i mala zabava u daleko intimnijoj atmosferi. I mala čokoladna torta.

NE PROPUSTITE:
Anastasija Ražnatović: Vidim sebe kao normalnu devojku koja se ne razlikuje od anonimnog sveta

Anastasija Ražnatović: Đorđe me nije promenio!

Podsetimo, Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić su dugo u emotivnoj vezi o kojoj je nedavno otvoreno govorila u intervjuu za magazin „Story”. Na pitanje po čemu je ona danas drugačija u odnosu na početak, rekla je:

– Kao i svaka veza, kroz vreme se razvija, postaje lepša, dublja i zrelija. Već tri godine smo zajedno i mislim da je vreme uradilo svoje po tom pitanju.

NE PROPUSTITE:
Konačno! Anastasija Ražnatović podelila lepe vesti! (foto)

Kada je u pitanju njena karijera, Anastasija je otkrila da je uvek spremna da čuje njegovo mišljenje.

– Njegov savet mi uvek i u vezi sa svim puno znači. Dragoceni su mi njegovo iskustvo, obrazovanje i inteligencija.

Za svoju vezu kaže da je stabilna i da u njoj niko nikog nije menjao.

– Niti je on menjao mene, niti sam ja njega. Jedno drugo smo zavoleli onakve kakvi jesmo. Mislim da odlično funkcionišemo baš zato što jedno drugom pružamo vetar u leđa, zato što smo jedno drugom podrška i inspiracija, a ne kočnica i neka stega koja menja.

NE PROPUSTITE:
Emotivna eskplozija: Anastasija Ražnatović zapevala o promašenoj ljubavi! (video)

Pošto je njen brat Veljko oženjen, a uskoro očekuje i dete, pitali smo Anastasiju da u porodici postoji pritisak da se i ona uda.

– Apsolutno ne. Moja porodica zna moj stav i mišljenje o tome i niko me ne pritiska niti požuruje s tim. Puštaju me da sama rukovodim svojim emotivnim životom i ne mešaju se u njega, što je po mom mišljenju i normalno.

NE PROPUSTITE:
Anastasija Ražnatović otkrila: Evo kakav su dogovor kao mali napravili Veljko i ona, a i danas ga poštuju

Komentari (0)

Loading