Celebrity News

Andrija Jo: Biće mi teško da nađem pravu ljubav

Andrija Jo: Biće mi teško da nađem pravu ljubav

Mlada “jutjub” senzacija Andrija Jo slovio je za jednog od najvećih favorita na “Beoviziji”, ali je svestan da na putu ka slavi mora da pobije i niz predrasuda koje su vezane za njegovo zanimanje, dok mu ništa lakše neće biti ni u emotivnom životu

Dok obećava da će svojim vokalom i posle “Beovizije” iznenaditi sve one koji u njegov talenat ne veruju, mladi “jutjuber” Andrija Jović (21), poznat kao Andrija Jo, divnim manirima i pristojnošću već je srušio jednu predrasudu o sebi. O momcima koji se bave njegovim zanimanjem uvrežen je stav da kvare omladinu, da su umišljeni klinci koji uglavnom nisu lepo vaspitani niti obrazovani, ali ovaj Leskovčanin je spreman da predubeđenja pobija vrednim radom na svakom koraku.

Za vašu popularnost kažu da je petominutna.

-  Mojih pet minuta traje već pet godina (smeh). Polako gradim svoj uspeh, ništa nije došlo preko noći, a svoju publiku širim svakodnevno. To što je neko za mene saznao juče, ne znači da nisam radio ništa i da nisam imao svoju publiku.

Beovizija 2020: Izabrani prvi polufinalisti!

Nije vam bilo lako kada ste se probijali do Beograda, zar ne?

- Za nekoga ko želi da se bavi muzikom ili glumom, bilo mi je teže što dolazim iz male sredine. Srećom, “jutjub” je platforma koja vas ne ograničava niti zahteva da imate vezu. Tako sam našao način da dođem u Beograd i sklopim kontakte. Pre tri godine sam stigao u prestonicu i upisao fakultet za veb-dizajn.

Beovizija 2020: Vatrena trojka odnela pobedu, Hurricane idu na Evroviziju!

- Nameravam da ga završim iako su moja interesovanja danas sasvim drugačija. Moju diplomu u porodici nikada nismo dovodili u pitanje. Majka mi je govorila da neću zauvek biti lep i mlad, što je velika istina. Zahvalan sam joj na tome, kao i na svim drugim savetima, jer u životu vam je potrebna sigurnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrija Jović (@andrijajo) on Feb 12, 2020 at 9:05am PST

Šta vam je Beograd najviše doneo?

- Mnogo novih mogućnosti u karijeri, ali oduzeo mi je prijatelje. Svi moji najbolji prijatelji žive u Leskovcu i čak i posle tri godine mnogo mi nedostaju. Zato kad god mogu, tamo odem na nedelju dana. Ovde nemam nešto mnogo prijatelja, možda je za to sada i kasno, jer kada ste stariji, pojavljuju se neki lični interesi i nikada ne znate zbog čega se druže s vama, dok u Leskovcu imam prijatelje iz detinjstva.

Dragana Kosjerina oduševila pojavljivanjem na Beoviziji, svi ostali bez teksta kad su videli dekolte (foto)

- Ovde se ponajviše družim s kolegama s “jutjuba” jer znam da oni sa mnom sigurno nisu iz koristi pošto su takođe uspešni. Prijateljstva među “jutjuberima” su vrlo moguća, stalno se podržavamo i nema ni trunke zavisti među nama.

Postoji li šansa da vas šou-biznis promeni kao osobu?

- Ne, zato što uvek sarađujem sa čitavim timom ljudi, a čim osetim da su me usmerili ka nečemu što ne osećam da sam ja, kažem im da treba da zakočimo. Ne želim da idem u pravcu koji nije moj, pa će me neko teško promeniti, a ako pokuša, možemo da naiđemo na veliki problem.

Da li je bilo rizika da upadnete u “loše društvo”?

- Kao što rekoh, u Beogradu nemam prijatelje. Sklopio sam samo poznanstva, ali prijateljstva baš teško, tako da nije ni bilo moguće da se to dogodi. Prijatelje biram na osnovu moje veoma jake intuicije kojoj bezgranično verujem, ali zato je to teško i postati.

Da li se istim geslom vodite kad birate devojku?

- Nikada ne bih mogao da budem s devojkom koju prvi put vidim u klubu. Moram da se prvo raspitam, da znam bar nešto o njoj. Volim da znam u koju školu ide, s kim je bila, kakav je glas prati, ali naravno, da je upoznam i uverim se da li je sve to istina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrija Jović (@andrijajo) on Mar 3, 2020 at 7:38am PST

Mislite li da će vam popularnost otežati pronalazak prave ljubavi?

- To ne mora da bude otežavajuća okolnost, ali verovatno mi je onda najsigurnije da se stalno vraćam bivšim devojkama (smeh). Šalim se, mada treba napomenuti da sa svim svojim bivšim devojkama imam dobar odnos, s pojedinim se družim i dalje. S nekima sam čak želeo da probam ponovo. Kada su u pitanju buduće, zaista ne znam. Verovatno to i jeste problem, ali verujte da o njemu trenutno nemam vremena da razmišljam.

Da li bi vas zainteresovala kratkoročna veza s nekom devojkom?

- To bi značilo da svoju intimu treba da delim s više ljudi, a to ne bih baš voleo jer nisam takav tip.