Celebrity News

BIVŠA DEVOJKA Miloša Bikovića, RUSKA MANEKENKA JE NOVA MUZA Lika Besona! Evo šta na to kaže naš glumac

BIVŠA DEVOJKA Miloša Bikovića, RUSKA MANEKENKA JE NOVA MUZA Lika Besona! Evo šta na to kaže naš glumac

Bivša devojka Miloša Bikovića, ruska manekenka Saša Lus tumači glavnu ulogu u trileru "Ana" Lika Besona.

Proslavljeni francuski reditelj, scenarista i producent deo svog novog filma snimio je u jednom od novobeogradskih blokova, a Sašu je, sudeći po trejleru, sjajno spremio Miloš.

- Drago mi je zbog Saše. Ona je uspela da svojim radom, posvećenošću i talentom od miljenice Karla Lagerfelda i zvezde modne industrije promeni profesiju i postane ne manje uspešna glumica. Nadam se da će vreme dokazati ove moje reči. Sad je postala miljenica Lika Besona. Želim im svu sreću i nadam se da će film doživeti veliki uspeh - rekao je Biković za Kurir.

U filmu "Ana" glavne uloge igraju Luk Evans, Kilijan Marfi i Helen Miren. Beson je obeležio francusku i evropsku kinematografiju, autor je kultnih filmova "Taksi", "Peti element" i drugih. Njegova kompanija "Evropa korp" u poslednjih deset godina u Srbiji je snimala filmove "Distrikt 13: Ultimatum" i "Distrikt 14", "Human Zoo", "Big Picture", ako i 3D naučnofantastičnu avanturu "Lock Out".

Tokom kratkog boravka u Srbiji ekipa je snimala i u centru grada, na Dorćolu. Nije poznato ko je od naših glumaca angažovan za ovdašnje scene. Inače, veći deo je već snimljen u Rusiji.

 

Miloš i Saša zabavljali su se više od godinu dana. Sve je počelo u avgustu 2015, prilikom slikanja sad već čuvenog editorijala za "Summer of Love".

- Miloša sam prvi put videla na velikom platnu u filmu "Bezdušni 2". Odmah sam počela da pretražujem internet da saznam nešto više o njemu. Dobila sam priliku da ga upoznam na snimanju u Moskvi, na kojem smo imali obavezu da se ljubimo u kadru. Naravno, odmah sam pristala - ispričala je manekenka.

Miloš trenutno uživa vezi s modelom Barbarom Tatalović.