Celebrity News

Ljubav je u vazduhu: BIZARNI POKLONI poznatih za "Dan zaljubljenih"!

Ljubav je u vazduhu: BIZARNI POKLONI poznatih za "Dan zaljubljenih"!

Američke zvezde ne znaju da štede. Kod njih se "Dan zaljubljenih" obeležava romantičnim večerama i milionskim poklonima. Dolare troše na skupoceni nakit, a ljubav se doslovno iskazuje u paramaa. Iako kažu da prava ljubav nema cenu i da nije sve u poklonima, ovi trenutni ili nekadašnji slavni parovi dokazuju suprotno.

Dejvid i Viktorija Bekam 

Dejvid Bekam (43) ne štedi kad je u pitanju kupovina poklona. Supruzi Viktoriji (44) je za dan ljubavi 2006. poklonio dijamansku ogrlicu s potpisom Bulgaria, vrednu 8 milijona dolara. Par je proveo "Dan zaljubljenih" uživanjem na jahti Eltona Džona (71), navodno spašavajući brak.

Džastin Biber i Selena Gomez

Iako više nisu zajedno, Džastin (24) i Selena (26) su jedno vreme, kako su fanovi tvrdili, bili najslađi par na društvenim mrežama. Njegova ljubav prema Seleni zabeležena je na "Dan zaljubljenih" 2011. godine.

Biber je tada za 2,000 dolara kupio čitavu cvećaru prepunu ruža i lala koju je poslao Seleni. No, ove godine iznenađenje neće prirediti Seleni već supruzi, manekenki Hejli Boldvin (22).

Bred Pit i Anđelina Džoli

Iako i oni postaju stvar prošlosti, ne znači da se par jedno vreme nije zaista iskreno voleo. Anđelina (43) je Bredu (55) 2010. poklonila drvo masline staro 200 godina. Platila ga je 20,000 dolara, a drvo simbolizira mir, odanost i stabilnost.

Kanje Vest i Kim Kardašijan

Teško je izbeći porodicu Kardašija/Vest, kada se spominje ludo trošenje novca. Kanje (41) je Kim (38) poklonio 2013. narukvicu vrednu 73,000 dolara. Tzv. cuff narukvica Panthere De Cartier, sastoji se od dijamanata i belog zlata.

Džej Zi i Bijonse

Pevačica Bijonse (37), 2009. godine je od svog muža, Džej Zija (49) na poklon dobila mobilni. Ali, to nije bila preterano skupo da reper nije potrošio 25 hiljada dolara na maskicu od zlata.