Celebrity News

Bogdana se porodila: Ceca postala baka!

Bogdana se porodila: Ceca postala baka!

Bogdana se porodila, mali Željko došao na svet

Bogdana se porodila je vest koju su svi s nestrpljem iščekivali da čuju, a posebno članovi porodice Ražnatović - pre svih,  tata Veljko i baka Ceca.

Bogdana i Veljko Ražnatović postali su roditelji, a muzička zvezda Svetlana Ceca Ražanatović je postala baka! Mali Željko se rodio sa 3.3 kilograma i 53 cm, a dobio je ocenu deset..

Novopečeni tata je prisustvovao porođaju koji je obavljen putem carskog reza i zajedno sa svojom suprugom prvi ugledao naslednika kojem je ime dao po svom pokojnom ocu Željku.

Zanimljvo je da je danas rođendan ocu mlade mame, Bogdanu, te je prvog unuka dobio kao najveći poklon.

Govorilo se da će se Bogdana poroditi baš na Cecin rođendan i tako joj podariti najlepši mogući poklon - prvog unuka. Ipak, mali Željko je poranio!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic) дана 5. Апр 2020. у 2:27 PDT

Za porodicu Ražnatović će 2019. godina ostati zabeležena kao godina velike radosti. Veljko se zakleo na večnu ljubav svojoj izabranici Bogdani 24. novembra, a kako su izvori bliski porodici saopštili, na sam dan svadbe su saznali da će postati roditelji.

PROČITAJTE: Šta rade sestre Rodić dok se Bogdana sprema za porođaj?

Veljko i Bogdana sinu odlučili da daju ime po Veljkovom i Anastasijom ocu

– Veljko i ja smo još kao deca imali dogovor da ko god prvi bude dobio muško dete, da se ono zove Željko. On je prvi, tako da će njemu pripasti. Znala sam da Veljko iščekuje da bude dečak, a ja sam ga sve vreme zezala kako će sigurno biti devojčica i da imam taj osećaj. On je kao pričao sve samo da je živo i zdravo, a u stvari je hteo da me zadavi. Meni je stvarno najvažnije što je sa bebom sve kako treba – rekla je Anastasija nedavno za „Blic“.

Porođaj Bogdane Rodić vodio isti doktor koji je porađao i Veljkovu majku. 

Porođaj je obavio doktor Milenko Proročić koji je porodio Veljkovu majku Svetlanu Cecu Ražnatović oba puta. Mali Željko po rođenju ima 3.3 kilograma i 53 cm, a dobio je ocenu deset.

– Iako je bilo prvo planirano da se Bogdana porodi u „Narodnom frontu” u apartmanu gde se rodio njen suprug Veljko, u poslednjem trenutku članovi porodice Ražnatović promenili su odluku. Osećali su se najsigurnije da to uradi porodični doktor. U dogovoru s njim, rešili su da će sve biti obavljeno u privatnoj klinici. Dogovoreno je da to bude carski rez i da ga uradi doktor koji je Cecu porađao kada je bila trudna sa Veljkom i Anastasijom –  rekao je izvor bizak Ražnatovićima.

PROČITAJTE: Žurka do jutra - Bogdana i Veljko Ražnatović proslavili na Kopaoniku tri godine ljubavi

Ceca poštuje tradiciju -soba za bebu još nije spremna

Kako to obično i biva kod novopečenih roditelja, Veljko i  Bogdana ne žele da se odvajaju od bebe, pa će njih dvoje boraviti sa sinom u sobi. Kao su domaći tablodi preneli Ceca jako poštuje tradiciju, po kojoj sobu za bebu i garderobu treba spremiti tek kada se dete rodi.

Ceca za unuka spremila unikatan poklon

Budući da je mali Željko  Cecino prvo unuče, ona nije žalila para za poklon povodom njegovog rođenja - skupocenu kolevku izrađenu po unikatnim pravilima.

Ceca je zajedno crtala sa dizajnerom kako će kolevka izgledati. Nekoliko dana trajala je samo prepravka svih detalja i koje je ona dodavala i oduzimala pre finalne verzije. Ceca je vodila računa da sve bude perfektno zbog čega je detaljno objašnjavala dizajneru kako želi da izgleda kolevka i sama mu je crtala pojedine detalje. Na kraju je on od njenih skica napraio finalnu verziju.

PROČITAJTE: Kod Bogdane nije došla, ali je zato na momačkoj večeri sina Veljka pevala i igrala na stolu (video)

Veljko iskreno o rođenju sina i planovima za budućnost

Mladi bokser nije krio da je oduvek priželjkivao da mu prvo dete bude sin.

– Tome se radujem kao malo dete. Oduvek sam želeo da mi prvo dete bude muško. Anastasija je uvek imala problem u životu. Šalim se, naravno. Plašili su me svi kada je trudnoća u pitanju, ali moja žena je divna i prava legenda, hvala Bogu –  rekao je nedavno Veljko i otkrio da će rođenje sina proslaviti daleko od očiju javnosti-

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SERBIAN ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) дана 30. Мај 2019. у 1:23 PDT

–Pripremam pravo srpsko veselje sa svojim prijteljima, ali daleko od očiju javnosti –

Očigledno je da će u porodičnom domu Ražnatovića od ovog juna biti po dva razloga za slavlje, prvi rođendan Željka, a drugi 14.juna kada je rođendan Cece Ražnatović.

Komentari (0)

Loading