Celebrity News

Božić u kraljevskoj porodici: Debi princa Džordža i princeze Šarlot na prazničnoj misi (foto)

Božić u kraljevskoj porodici: Debi princa Džordža i princeze Šarlot na prazničnoj misi (foto)

Danas je 25. decembar koji je za pripadnike katoličke veroispovesti najvažniji praznik u godini - Božić.

I ove godine kao i svake britanska kraljevska porodica je obeležila ovaj praznik poštujući običaje, pa je prisustvovala misi u Crkvi Svete Marije Magdalene nakon čega je  obavila tradicionalni božićni ručak u vili Sandrigam.

Zajedno sa princom Čarlsom i kraljicom Elizabetom, ovoj svečanosti su prisustvovali i princ Vilijam i vojvotkinja Kejt Midlton kao i njihovi naslednici princ Džordže i princeza Šarlot koji su ove godine debitovali i otišli na svoju prvu božićnu misu. Maleni kraljević Luis još uvek nije dovoljno porastao, pa je ostao kod kuće.

Porodici se, kako je i najavljeno, nisu priključili princ Hari i Megan Markl pošto praznike sa sinom Arčijem provode u Kandi. Navodno je par otišao da se skloni od medija i bude u miru.

Inače, vojvoda o vojvotkinja od Saseksa juče su sa svetom podelili njihovu prelepu čestitku za Božić na kojoj je glavna zvezda maleni Arčiji. Više o tome pogledajte OVDE

Danas su isto uradili i vojvoda i vojvotkinja od Kembridža pa su čestitali katolički Božić svima koji danas slave objavom na zvaničnom Instagram nalogu.

Na fotografiji princ Vilijam ljubi najmlađeg sina Luisa u obraz, a tu su i Džordž i Šarlot kao podrška svom najmlađem članu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kensington Palace (@kensingtonroyal) дана 24. Дец 2019. у 4:01 PST

Iako se čini da mama Kejt Midlton nije deo fotografije, istina je drugačije. Zapravo, ona je glavni krivac za ovaj kadar. Ovo ni malo ne čudi, pošto je poznato koliko Kejt voli da fotogafiše svoje naslednike.

Pored fotografije, kraljevska porodica je napisala:

- Srećan Božić! Fotografije vojvode od Kembridža, princa Džordža, princeze Šarlot i princa Luisa, napravila je vojvotkinja od Kembridža u Nortfolku ranije ove godine. Svim pratiocima želimo srećan i opuštajući božićni dan!