Celebrity News

Bred Pit i Dženifer Aniston ponovo u vezi, a evo šta su o njihovoj ljubavi rekle žene u Srbiji

Bred Pit i Dženifer Aniston ponovo u vezi, a evo šta su o njihovoj ljubavi rekle žene u Srbiji

Na dodeli SAG nagrada ceo svet gledao je u poglede bivših supružnika a sve je kulminiralo onog časa kada su se Bred Pit i Dženifer Aniston dotaknuli

Na dodeli Zlatnih globusa i pomenutih SAG nagrada njih dvoje ponovo su se sreli, a godine razdvojenosti kulminirale su i uzajamnim dodirom...

Kako sada navodi "Mirror", Bred Pit i Dženifer Aniston ipak su dali šansu svojoj ljubavi, a kako se pretpostavlja, njih dvoje su čak i protekle praznike proveli zajedno. Ovih dana spekulisalo se i da su 1. januara zajedno otišli u Meksiko kako bi navodno usvojili dete iz sirotišta “Casa Hogar Sion”, u Tihuani.

Dženifer Aniston uhvaćena kako se ljubi sa SLAVNIM VODITELJEM

Izvor blizak paru, iskreno je izneo detalje njihove nedavno obnovljene veze, ističući kako Dženifer nikad nije prebolela holivudskoh zavodnika.

- Mislim da ona njega nikad nije ni prestala da voli, iako joj je slomio srce kad je otišao s Anđelinom Džoli. Trebalo joj je mnogo vremena, ali sve mu je oprostila. To je glavni korak ako želite da krenete dalje - rekao je prijatelj glumice i dodao:

- Jedino o čemu priča je Dženifer. Obnovili su svoju romansu i nisam ih video ovoliko srećne već godinama - rekao je jedan Bredov kolega čiji se identitet krije od javnosti.

Na njihovu priču nisu ostale imune ni žene u Srbiji. Povodom ove ljubavne sage, napravili smo interesantnu anketu u kojoj su na zabavan i komičan način dame pričale o zgodnom glumcu i njegovim bivšim ljubavima.

Na pitanje da li bi oprostile Bredu Anđelinu Džoli da su u koži Dženifer Aniston, žene su bile isuviše stroge osuđivajući grozan potez odbacivanja "nežne žene zbog zlice".

Dženifer Aniston o seksualnom predatoru Holivuda: Terao me je da nosim haljinu njegove žene

Evo šta su dame rekle...

Nataša 34, Novi Sad

- Da sam u koži Dženifer Aniston nikada ne bih Bredu oprostila što me je ostavio zbog Anđeline. Bila bih zahvalna što sa takvim čovekom nemam više ništa zajedničko. 

Lidija 45, Ruma

- Bredu bih sve oprostila. Ko su dotične? 

Dragana 35, okolina Novog Sada

- Smatram da je Bred Pit muškarac sa stavom, izgledom i zavidnom karijerom. Ne znam šta mu je trebalo da se petlja sa njima dvema. Eto, nije upoznao mene. Bezveze, čovek ne zna šta je propistio a već u 60. godinama. Starački dom calling.

Vladislava 30, Kula

- Ko može da ostane imun na ovakav pogled Bred Pita? U potpunosti razumem Dženifer a Anđelina neka frkće. 

Ovi slavni parovi su stavili tačku na svoju ljubav u 2019. godini

Iako su ovih dana čak i kladionice mogle dobro da zarade na prognoziranju njihove situacije, po svemu sudeći, Bred i Dženifer već su preduhitrili sve stručnjake, kritičare i ljubavne terapeute svojim epilogom.

Priča koja datira još iz perioda njihovog razvoda često je stavljana u kontekst kako Bred nije mogao da izdrži ogromnu količinu ljubavi koju mu je pružala Dženifer.

Iako su ih spojili menadžeri, na kraju, ovo provodadžisanje ispostavilo se kao veoma plodno. Ubrzo nakon toga su se venčali i na svadbu i žurku kakvu Holivud ne pamti dali basnosnoslovnu cifru. I sve je bilo divno dok je nije pojavila Anđelina.

Na snimanju kadrova za popularni film "Gospodin i Gospođa Smit" Bred Pit doslovno je "odlepio" za Anđom i vrlo brzo odlučio da ostavi Dženifer.

Kružile su priče i da je načinio preljubu, međutim ova informacija nikada nije zvanično potvrđena.

S obzirom na to da su žene iz Srbije već jasno stavile do znanja šta misle o ovoj ljubavnoj priči, na drugoj anketi koju smo sproveli rešili smo da se malo poigramo sa sagovornicama.

Preljuba još uvek je tema o kojoj se slabo priča transparetno. Iako Sprkinje o ovoj problematici pričaju samo uz kafu sa svojim najboljim prijateljicama, na naše sledeće pitanje bile su izuzetno raspoložene da odgovaraju.

Da bismo celoj priči dali notu zabavnog karaktera, pitali smo ih da li bi svog partnera prevarile sa Bredom Pitom ako bi im se ukazala prilika.

Evo šta su rekle neke od njih...

Bred Pit ima posebnu zahvalnicu: Prestao sam da pijem zahvaljujući tebi

Ivana 34, Novi Sad

-  Iako nisam sklona prevari, i smatram je suvišnom u svakom partnerkom odnosu, ipak je to Bred PIt, tako da "Heeeejj, svašta bi tu moglo da se desi", naročito ako bi se prilika ukazala na nekoj zabavi uz odličnu atmosferu i koju čašicu više. ?

Ivana Olujić, Novi Sad

- Verovatno nisam jedina, koja se obradovala Bredovoj slobodi. I neka Anđa oprosti, ali pakujem se za Ameriku, došlo mojih pet minuta. Ma da li je moguće da se Dženifer Aniston opet ,,upucava" mom Bredu...Alo Dženiferka, Anđu smo nekako prebolele.

 Poruka za Anđu: Ostavi malo i za nas. Brede legendo, poješću te kao slatku Pitu. 

Jelena, Beograd

- Svog muža ne bih prevarila ni sa kim. Daleko od toga da Bred PIt nije vrhunski glumac i da oduvek dobro izgleda. No, ljubav je mnogo više od svega toga.

Goca, Zemun

- Ma prevarila bih ja partnera i sa Bred Pitom i sa Dženifer Aniston, ali nemam partnera, tako da ništa od mene...

Tamara 29, Novi Sad

- Dajte vi meni Bred Pita, pa da vam pokažem šta bih sve radila sa njim.

Dragana 33, Ruma

- Naravno da ne bih svog partnera prevarila ni sa Bredom ni sa poštarom. Ne pada mi na pamet. Jedva sam i ovog našla.

Nataša 40, Novi Sad

- Zamisli dođe mi Bred Pit, a ja ovako čupava kao sada, krenula do prodavnice, nisam spavala 2 dana... Pa brate, ako bi me takvu hteo prevarila bih i samu sebe!

Mila 27 Okolina Novog Sada

- Ne bih nikada nikoga prevarila, zaista. Tako sam vaspitavana. To nije u redu ni prema sebi ni prema partneru

Nataša 27

- Ne, nikako! Doslovno mogu reći da mi je Bred užasno antipatičan!

Ljiljana 40, Novi Sad

- Da je Bred Pit bio pametniji, mogao me imati. Kada se spanđao sa Anđom kod mene je ugasio.

Ukoliko biste i vi voleli da učestvujete u našoj zabavnoj anketi svoj anonimni doprinos možete dati u nastavku...

Da li biste svog partnera prevarile sa Bredom Pitom ako bi vam se ukazala prilika
  • Da, takva prilika bi se verovatno samo jednom i ukazala. Treba iskoristiti
  • Ne, naravno da ne. Kome je još potreban teret na duši u vidu izdaje?
442  · 442 
GlasajteResultsVrati se na glasanje