Celebrity News

Brenin sin Stefan otkriva: Snimiću hit sa majkom i snajkom

Brenin sin Stefan otkriva: Snimiću hit sa majkom i snajkom

Stefan Živojinović se ozbiljno nameračio na estradu, snimio je prvu pesmu "Druga liga" i već prikuplja nove pesme.

Stariji sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića za "Kurir" ekskluzivno otkriva da planira da snimi zajedničku pesmu sa majkom i snajkom Aleksandrom Prijović!

- Pričali smo više puta o tome. Prvo sam razmišljao kako bi uopšte zvučala ta pesma, a da ne bude neka kuknjava: `Joj, majko, ja je volim! Joj, sine, nemoj samo o njoj!` Onda smo odustali. Međutim, sada kad sam zakoračio u pevačke vode, ako bi se našla neka dobra modernija pesma, zašto da ne! Stvarno bih voleo da imam duet s mamom jer svi znaju kakva je ona pevačica. Snimićemo sigurno, samo da pronađemo šta nam odgovara. Verujem da će biti u skorije vreme - kaže Brenin i Bobin sin.

On je oduševljen karijerom Filipove devojke Aleksandre Prijović, pa je poželeo da i ona učestvuje u tom projektu.

- Svi ćemo zajedno snimiti pesmu! To bi bilo još interesantnije. Aleksandra je jedna od najtalentovanijih i najboljih pevačica na našim prostorima, a pored toga je super devojka i presrećan sam zbog svog brata Filipa. Ona je kompletna zvezda. Napravila je čudo sa novim albumom, zaista je fenomenalan, kvalitetan, genijalan i kreativan - rekao je Stefan.

Živojinovićeva debi pesma "Druga liga", za koju je snimio spot u dvorištu njihove porodične kuće na Bežanijskoj kosi, izaći će za nedelju dana. Nakon toga on će aktivno početi da se bavi pevanjem po klubovima i diskotekama i presrećan je zbog toga.

Brena je nedavno za "Kurir" prokomentarisala to što je njen stariji naslednik Stefan krenuo njenim stopama.

- Stefan je izuzetno talentovan i neprestano dobija komplimente na račun svog pevanja. Ja sam, naravno, veoma ponosna na njega, pa na njegov talenat i rad gledam s radošću. Volim da slušam kako peva i kad mislim da je potrebno ili kada me sam pita, posavetujem ga, naravno, ili ukažem na nešto - izjavila je najveća jugoslovenska zvezda, a o mlađem sinu Viktoru, koji želi da preuzme "Grand produkciju", dodala je:

- Viktor je sam započeo svoj samostalni posao. Želi potpunu samostalnost u tome. Ide mu odlično!

Izvor: kurir.rs
Foto: Instagram

Komentari (0)

Loading