Celebrity News

Da, ova zgrada je stvarna! Bekamovi "bacili oko" na neverovatnu LUKSUZNU nekretninu kakvu ste videli samo na filmu (video)

Da, ova zgrada je stvarna! Bekamovi "bacili oko" na neverovatnu LUKSUZNU nekretninu kakvu ste videli samo na filmu (video)

Kako prenose strani mediji, Dejvid i Viktorija Bekam planiraju da kupe jednu od najneverovatnijih luksuznih nekretnina koja se nalazi na Floridi.

Par je juče primećen kada je išao da razgleda stan u One Thousand Museum arhitektonsko čudu koje mnogi zovu i Scorpion Tower, a nalazi se u centru Majamija. Baš ovo izazvalao je glasine da poznati bračni par tamo traži još jedno porodično gnezdo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jcb007 (@jc_beauget) on Jul 20, 2019 at 6:53am PDT

Neverovatni neboder na koju su "bacili oko" ima 62 sprata, a visoka je preko 700 matara. U sebi ima bazen na krovu, spa centar, frizerski salon, bar i teretanu. Zidovi od stakla pružaju pogled na more, a posebnu pažnju privlači i mogućnost sletanja privatnih helihoptera na njen vrh, što je poznatima veoma bitno.

Zgrada ima apartmane različitih stilova, za svakog po nešto. Poluspratne apartmane, penthause, duplekse, stanove u stilu starinskih kuća, a cene se kreću od 5 miliona funti i dostižu vrtoglavu cifru od 45 miliona funti.

Inače, Bekamovi su trenutno u Miamiju na odmoru sa ćerkom Harper, a vreme provode i družeći se sa prijateljima Evom Longorijom i Markom Entonijem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by One Thousand Museum (@scorpiontower) on Apr 7, 2019 at 8:50am PDT

S obzirom na to da se Dejvid zbog posla na neko verme seli u Majami, jer pokreće novi fudbalski tim u gradu, Inter Miami, ne čudi što poznati par gleda ovu luksuznu nekretninu.

Dok čekamo da potvrde da su se častili novim domom, u nastavku pogledaje nevereovatnu unutrašnjost Scorpion Tower-a: