Celebrity News

Darko Lazić otkazao svadbu: Svet je stao, najvažnije je da budemo solidarni!

Darko Lazić otkazao svadbu: Svet je stao, najvažnije je da budemo solidarni!

Pevač Darko Lazić koji je venčanje sa Marinom Gagić zakazao za mesec zbog situacije sa korona virusom sada je otkazao!

Budući da je folk pevač Darko Lazić planirao gala proslavlje za svoju svadbu, veoma racionalno je objasnio zbog čega je odlučio da sa venčanjem sačeka... Svadba koja trebala da broji oko 500 zvanica kao i da bude jedna od najspektakularnijih u Srbiji, njeno odlaganje ovako objašnjava...

- Pomerile su se Olimpijske igre. Pomerićemo i mi venčanje i svadbu. Svet je stao. Sada i ne razmišljamo o tome. Sada nam je jedino važno da svi koje volimo budu zdravi i da svi budemo kod kuće pošto je to jedini način - otkrio je Darko Lazić za “Blic” i dodao:

- To je najmanje bitno. Važno je da su ljudi živi i zdravi. Svega će biti i kuća i slavlja i klubova. Sada je najvažnije da budemo solidarni i  disciplinovani. 

Zapretila da će je zapamtiti: Darko Lazić ostavio verenicu na cedilu?!

Darko Lazić - Planovi protiv korone 

Svečanu ceremoniju u crkvi i pred matičarem trebalo je da upriliče u junu a pre samog krunisanja braka, skladni partneri odlučili su se na par krucijalnih koraka. Za početak, privremeno su prekinuli radove na kući u Brestaču i preselili se u stan na Novom Beogradu, gde su boravili tokom zime.

Darko je zatim objavio dve numere “A nekad je dolazila stalno” i “Daće Bog”, koje su postale veliki hitovi, a kako bi u miru mogao da radi i uživa s porodicom, nedavno se podvrgao i trećoj operaciji po redu. Reč je o laparoskopskom poduhvatu smanjivanja želuca, posle kog je izgubio 25 kilograma i drastično smanjio pritisak na kukove i nogu, što će ubrzati i oporavak od saobraćajne nesreće, koju je imao pre godinu i po dana.

Verenica Darka Lazića iznenadila fotografijama sa Lorenom: Šta će reći mama Ana Sević?

Prvi put nakon pomenute intervencije Darko Lazić otvoreno je govorio za naš magazin “Story”...

– S obzirom na to da zbog viška kilograma nogu nikako nisam uspevao da oporavim i da mi je kuk trpeo nedozvoljenu težinu, u razgovoru s lekarima shvatio sam da ću problem rešiti jedino ukoliko smanjim želudac. Od intervencije je prošlo manje od mesec dana, a oslabio sam gotovo 25 kilograma i ne planiram tu da stanem. Ako sve bude kao do sada, skinuću još minimum 30 - priča Darko za naš magazin "Story" i dodaje:

– Aleksej nam je doneo novu radost. Obožavam kada smo zajedno. Moram, međutim, da priznam da nisam mnogo ažuran kada je o menjanju pelena, presvlačenju i hranjenju reč. Za te stvari zadužena je Marina. Dogovorili smo se da ona brine o njemu dok je mali, a ja ću tu ulogu preuzeti nešto kasnije, kada poraste (smeh).