Celebrity News

DIRLJIVO! Ivan Bosiljčić NA ORIGINALAN NAČIN NAJAVIO NOVU PESMU svoje supruge

DIRLJIVO! Ivan Bosiljčić NA ORIGINALAN NAČIN NAJAVIO NOVU PESMU svoje supruge

Jedan od najboljih vokala regiona, Jelena Tomašević, uveliko priprema veliki solistički koncert koji će održati 14. marta u Sava Centru. Pored toga što će svoje poznate melodije izvesti u novom ruhu, u pratnji izvrsnih Gudača Sv. Đorđa, Jelena je pripremila još jedno iznenađenje za publiku - nova pesma, pod nazivom “Suncokret”, premijerno će biti emitovana u sredu, 6. februara, tačno u podne, na “Radiju S”. U pitanju je predivna balada, koja, već na prvo slušanje, osvaja emocijom, prelepim tekstom i aranžmanom, koje raskošan Jelenin glas objedinjuje u novi, veliki hit.

- Dugo nisam snimila nešto ovako emotivno i nestrpljivo iščekujem susret sa publikom u Sava Centru, kada ću „Suncokret“, prvi put, pevati uživo. Kada mi je moja draga prijateljica Aleksandra Milutinović poslala pesmu, odmah sam osetila da ova melodija nosi nešto tajnovito i istinito, što me posebno dotiče -  kaže Jelena, čiji je suprug Ivan Bosiljčić imao privilegiju da među prvima posluša ovu pesmu. Dirljivom porukom iz Rusije, gde trenutno radi, otkrio je deo melodije i izazvao pravu buru emocija na društvenim mrežama.

https://www.instagram.com/p/BtWa_QRo7UR/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=lrmdrkcr88u2

Sudeći po prvim reakcijama publike, muzička scena i koncertne aktivnosti će, u narednom periodu, definitivno, biti u znaku Jelene Tomašević i njenog novog hita „Suncokret“. Ulaznice za beogradski koncert, 14.marta, čiji je organizator agencija „Star Travel“, su već u prodaji na blagajni Sava Centra i prodajnim mestima „Eventima“ (tickets.rs).