Celebrity News

Domaći DŽET SET na gala svadbi Dragane Džajić i Miloša Ivanovića, evo kako su izgledale SVE ZVANICE (foto)

Domaći DŽET SET na gala svadbi Dragane Džajić i Miloša Ivanovića, evo kako su izgledale SVE ZVANICE (foto)

Brojne poznate zvanice, okupile su se juče kako bi prisustvovali venčanju Dragana Džajić i Miloša Ivanovića, brata Ane Ivanović.

Nakon što je održana ceremonija venčanja, gde su se mladenci jedno drugom zarekli na večnu ljubav pred matičarem, upriličeno i slavlje za 250 VIP zvanica.

Mnogobrojne ličnosti iz javnog sveta pojavile su se na gala slavlju u sjajnim izdanjima i toaletama.

Za svoj poseban dan Dragana je obukla venčanicu sa dugim šlepom koju je sama kreirala, a kako smo već pisali, kasnije je obukla drugu haljinu slavne dizajnerke.

Dragana Džajić i Miloš Ivanović izgovorili sudbonosno “da”: Od prizora prvog plesa ZASTAJE DAH (video)

Svakako, pažnju svih, kao i uvek privukla je Ana Ivanović koja je obukla predivnu haljinu sa šljokicama i tako otkrila da joj se već nazire trudnički stomak, a imala je i visoke štikle u kojima je šetala kao na manekenskoj pisti.

Dragana Ivanović, majka Ane i Miloša sve je oduševila svojim negovanim izgledom i haljinom koja je istakla njenu zavidnu liniju.

Među gostima bio je i legendarni pevač Zdravko Čolić, koji je specijalno za mladence otpevao svoj veliki hit “Ti si mi u krvi”, a mladenci su pevali sa njim u glas.

Pored njih, svadbi su prisustvovali i Aleksandra Prijović koja je na svadbu došla sa suprugom Filipom Živojinovićem, kao i Mirka Vasiljević sa suprugom Vujadinom Savićem, Ana Kokić porodica Terzić, Danica Drašković i mnogi drugi...

Nakon razvoda od Lidije Vukićević, popularni sportista u javnosti sa mlađom LEPOTICOM (foto)

Boba Živojinović i otac Ane i Miloša, Miroslav Ivanović, bili su veoma elegantni...

U galeriji ispod pogledajte sve zvanice koje su prisustvovale ovom gala večanju: