Celebrity News

Dubravka Mijatović: Ovu njenu stranu sigurno niste znali

Dubravka Mijatović: Ovu njenu stranu sigurno niste znali

Glumica Dubravka Mijatović koju obožavaju sve generacije domaće publike svoju intimu i porodicu čuva daleko od očiju javnosti.

- Gledajući mamu kako se sprema za posao, naučila sam da je nega veoma važna za ženu i da se iz kuće ne izlazi bilo kako. Zbog sebe, naravno - kazala je Dubravka koja je u decembru zagazila u šestu deceniju života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??Београдски Bремеплов?? (@beogradski_vremeplov_011) on Jul 24, 2018 at 7:37am PDT

- Godine su moje, ja sam ih sticala, volim ih i zahvaljujući njima sada se osećam udobno i ležerno u svojoj koži. Zahvalna sam na svakoj - rekla je ona za portal "To sam ja".

Dubravka Mijatović je takođe jedna od retkih javnih ličnosti koja nema Instagram, a zašto je to tako sama objašnjava:

- Pre svega, stekla sam sposobnost da prepoznam i osvestim trenutak, da živim sada i ovde - zaključila je Dubravka.

Podsećamo, iako je medijima najpoznatija njena višegodišnja ljubav s pokojnim Marinkom Madžgaljem, jedna od najlepših srpskih glumica Dubravka Mijatović i pre toga je pala na šarm jednog kolege.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by amer kuhunja (@amerkuhinja) on Oct 9, 2015 at 10:55am PDT

Malo je onih koji znaju da je Goranu Radakoviću, kog obožavamo da gledamo u seriji Sinđelići, pošlo za rukom da osvoji srce ove lepotice.

Par je sarađivao tokom snimanja filma “Tri palme za dve bitange i ribicu”, a hemija koja je vladala između njih bila je očigledna.

Nakon izvesnog perioda zabavljanja, Goran i Dubravka su se venčali, a kruna njihove ljubavi bila je ćerkica Iva.

Ipak, Goranova i Dubravkina ljubav nije opstala. Oni su odlučili da se rastanu, a oboje su s narednim partnerima dobili još po jedno dete – Mijatovićeva je s kolegom Marinkom Madžgaljem dobila ćerku Saru, dok je Goran s jednom direktorkom marketinga postao otac malenog Mihajla.