Celebrity News

Dženifer uslikana na odmoru sa drugim muškarcem (foto)

Dženifer uslikana na odmoru sa drugim muškarcem (foto)

Holivudskog zavodnika Breda Pita mediji stalno povezuju sa različitim lepoticama od kada se razveo od koleginice Anđeline Džoli sa kojom ima šestoro dece: ćerke Zaharu Marli (14), Šajlo Nuvel (13) i Vivien Marčelin (11), te sinove Medoksa Čivana (17), Paksa Tijena (15) i Noksa Leona (11).

Međutim, s vremena na vreme javnost ponovo usmeri pažnju na odnos Pita sa njegovom bivšom suprugom Dženifer Aniston i vezu koju mnogi njihovi fanovi ne mogu da prežale. Tako je bilo i ovoga puta kada su objavljenje poslednje paparaco fotografije koje je prenio E! News i koje su pokrenule lavinu nagađanja.

Bred Pit upoznao novu devojku sa decom, Anđelina kipti od besa!

Naime, iako su se razveli pre više od 14 godina, glumac je "uhvaćen" od strane fotografa kao jedan od zvanicana na božićnoj zabavi koju je organizovala Aniston.

Kako pišu strani mediji, bivši supružnici očigledno održavaju prisne odnose uprkos ne tako lepom razvodu. Glumac je tako bio u domu Dženifer gde su se družili sa velikim brojem slavnih osoba dok su kitili božićnu jelku.

- Period oko Božića je  omiljeno doba godine za Dženifer koja obožava da bude domaćin zabava ovakvog tipa - rekao je izvor blizak glumici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jennifer aniston (@flawlessjenaniston) on Nov 29, 2019 at 2:25pm PST

Na spomenutom druženju pojavili su se mnogi slavni pripadnici holivudske elite kao što su Tom Henks i Kejte Hadson, ali i televizijski voditelj Džimi Kimel.

Pomenuti izvor za američke medijie podseća i kako je nekadašnji bračni par već slavio zajedno:

- Bred je bio pozvan i na njen 50. rođendan u februaru, a nakon toga su se čuli još nekoliko puta. Upravo od tog rođendana su i ostali u kontaktu i žele da ostanu prijatelji - otkrio je anonimni izvor.

Dženifer Aniston uhvaćena kako se ljubi sa SLAVNIM VODITELJEM

Sada, nekoliko nedelja od brujanja da su se bivši supružnici pomirili, glumica je uslikana u društvu reditelja Vila Speka (49), sa kojim je provela praznike u Meksiku.

Paparaci su uslikali glumicu, koja je bila na plaži u minijaturnom bikiniju, a sa njom je bio i pomenuti Vil.

https://www.instagram.com/p/B63jIROB0Yx/

Glumica i režiser su primetili da ih snimaju kamere, a na njihovim licama jasno se moglo uočiti da im nije bilo drago što imaju "društvo".

Dženifer Aniston PUCA PO ŠAVOVIMA, prijatelji strahuju da je pred NERVNIM SLOMOM

- Dženifer i Vil imaju vrlo posebnu vezu i on je definitivno kandidat da joj postane nešto više od prijatelja. On je duhovit, saosećajan, nežan, voli avanture i ambiciozan je, to su sve osobine koje Dženifer traži kod muškarca - izjavio je tada anonimni izvor za strane medije, piše Telegraf.

https://www.instagram.com/p/B63SW8iplWo/