Celebrity News

Ekskluzivna žurka pored bazena u znaku bujnih dekoltea zvezda (foto)

Ekskluzivna žurka pored bazena u znaku bujnih dekoltea zvezda (foto)

Na "Gala pool celebrity night" u luksuzno ukrašenom eksterijeru nedaleko od Beograda sinoć je stiglo nekoliko muzičkih zvezda koje je Ana Kokić opisala na sledeći način:

- Sve imamo bujno poprsje, imaćete puno kadrova ispunjenih našim atributima.

Prsa o prsa sa njom je mogla da se takmiči i Dara Bubamara koja je došla iz Novog Sada uprkos zdravstvenim tegobama.

- Ništa mi nije teško za mog prijatelja, urednika emisike "Ekskluzivno" koja mi je dodelila i dve nagrade. Za najoriginalniji koncert i najzanimljivije izjave u pomenutoj emisiji. Jadno je što pojedine kvazizvezde nisu došle na ovaj glamurozni party. Ali to i nije za njih. Pevači moraju da poštuju korektne novinare a kada je reč o emisiji "Ekskluzivno", osim mene, uz njih su uvek i Ceca Ražnatović, Maja Berović, Emina Jahović, Ana Kokić i Anastasija Ražnatović - rekla je Dara i od Maje zatražila sprej protiv komaraca čija najezda je pohrlila na nju.

- To je zato što je najslađa, nasmejala se - Maja Berović koja je juče proslavila rođendan u društvu supruga Alena, PR-a i prijatelja Ljubomira Tozeva, urednika emisije "Ekskluzivno", Nikole Rumenića i Nemanje Popovića Neša.

- Od supruga sam dobila torbu, čiji sam kolekcionar i obožavam ih.

Žurki je prisustvovala i Jadranka Barjakatrović koja je dobila nagradu za "najbolje noge estrade" ali je istakla da je za nju Snežana Babić Sneki i dalje na tronu.

Pevač Nikola Mićović dobio je nagradu za najboljeg klupskog pevača u usponu a instruktorka plesa Aleksandra Bogdanović okitila se priznanjem za najbolji nastup na "Exitu" gde je izvodila performans na latino stageu. Ipak, prisutni su ostali raspamećeni i oduševljeni idejom novinarskog tima emisije "Ekskluzivno" da nagradi snimatelja te emisije Denisa Korbara za najboljeg u svojoj branši.

Ko je još bio na žurki i kako su izgledale dame " buhjnih dekoltea", pogledajte u nastavku: