Celebrity News

Emina Jahović i Milica Todorović začiniće vrele letnje dane novim hitom (video)

Emina Jahović i Milica Todorović začiniće vrele letnje dane novim hitom (video)

Posle višemesečnih detaljnih priprema, pop zvezda Emina Jahović spremna je da pokori estradnu scenu. Naime, 23. jula pevačica će obelodaniti svoj novi hit pod nazivom "Protiv svih" kojim će najaviti svoj novi album u kojem joj je ravnopravan partner produkcija IDJVideos.

Ista ekipa garant je uspeha i numere o kojoj se u poslednje vreme mnogo govori, a to je Eminin duet sa mladom pevačicom Milicom Todorović, koja nosi naziv "Limunada" a mnogi već sada kažu kako je reč o pesmi koja će na prvo slušanje osvojiti publiku.

Zgodna brineta i atraktivna plavuša potrudile su se da kadrove spota za svoju duetsku pesmu učine nezaboravnim, a ekskluzivne kadrove vam prenosimo i pre nego što video material ugleda svetlost dana.

Inače, saradnja Emine Jahović i IDJVideos-a nastala je pre svega zbog težnje da se napravi moderan sadržaj za nove generacije, u čemu ova produkcija prednjači već godinama, pa je pevačica odlučila da svoje poverenje za produkciju spotova, kao i izdanje celog albuma poveri upravo IDJVideos-u.