Celebrity News

Evo zašto baš ZVEZDA: Da li je Jelisaveta Orašanin rekla istinu, otkriva njen partner sa scene

Evo zašto baš ZVEZDA: Da li je Jelisaveta Orašanin rekla istinu, otkriva njen partner sa scene

Glumica Jelisaveta Orašanin nedavno je “zagolicala” maštu javnosti nagovestivši odluku svog muža Miloša Teodosića i mesto nastavka njegove karijere.

Naime, Jeisaveta je tokom izvođenja predstave “Hotel 88” u jednoj improvizaciji sa kolegom Vladom Aleksićem, potvrdno odgovorila na pitanje – da li Teodosić dolazi u Crvenu zvezdu?

- Kako gde će? Pa u Zvezdu! - rekla je ona te večeri.

Nakon toga, Aleksić je gostovao na Radio-televiziji Srbije i u Beogradskoj hronici govorio o dijalogu predstave koji je postao vest dana u zemlji.

Za početak, otkrio je da je glumica dobro znala šta će je pitati na sceni.

- Da, Jelisaveta je očekivala pitanje. To je deo predstave. Kontekst teksta koji izgovaram su pitanja - što ste se udali, što plačete, bolje da ste izabrali košarkaša i stvarno u tekstu tako piše... Kako je njena veza napredovala, tako sam dopisivao tekst, a nikad nisam izgovarao o kome je reč, iako je postajalo jasno - rekao je Vlada i objasnio da je u pitanju isključivo improvizacija.

- Pošto je sada tema gde će (Teodosić) otići dalje, onda se svakog dana poigravam, tako što govorimo da će ići u Moskvu, u Atinu i sad je došla na red Zvezda, jer sam čitao da postoji ta mogućnost. Tako se rodila ova improvizacija.

Šta je od svega istina, odnosno u koj klub Miloš Teodosić na kraju ide, ostaje da vidimo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vladimir Aleksić (@vladimiraleksic) дана 13. Мај 2019. у 8:16 PDT