Celebrity News

Gagi Jovanović i Branka Pujić na putovanju života u Africi: Evo koliko novca je glumački par izdvojio za odmor iz snova (foto)

Gagi Jovanović i Branka Pujić na putovanju života u Africi: Evo koliko novca je glumački par izdvojio za odmor iz snova (foto)

Jedan od najskladnijih parova, Gagi Jovanović i njegova supruga, proslavljena glumica Branka Pujić ovih dana uživaju na drugoj strani planete

Naime, ovaj poznati par trenutno boravi u Africi a sa ove egzotične destinacije sve su nas pozdravili nestvarnim fotografijama.

U velikoj želji da upoznaju tradiciju i kulturu ove zemlje, par koji je javnosti pozbat po brojnim uspesima, ali i nemerljivoj ljubavi, uspeli su da, iako u poznim godinama, ispoštuju svaki segment ove egzotične lokacije.

O njihovom boravku i odlasku u ovu zemlju, detalje je izneo dobro obavešten izvora a kako piše Blic.rs njih dvoje su odavno su planirali da posete Afriku.

https://www.instagram.com/p/B7ePKC7AouR/?igshid=otff9fudgxeu

- Zanzibar je sjajna lokacija za odmor. Iako su u godinama kada ne mogu previše da se upuštaju u avanture, odlučili su da upoznaju kulturu ovog egzotičnog ostrva i napune baterije na rajskim plažama - ističe izvor blizak glumačkom paru, i dodaje:

- Odmor na Zanzibaru košta oko hiljadu evra po osobi, ali Gagi i Branka ne žale novac. Pošto je Gagi doskoro imao problema sa leđima, ova destinacija mu je bila pravi pogodak kako bi plivao i odmarao se na suncu. Takođe, Branka je veliki ljubitelj mora, pa uživa da sedi na plaži, čita knjigu i upija zrake sunca.

https://www.instagram.com/p/B7eP1ojgXWA/?igshid=1q7sp4zs5yqbm

Koliko je oduševljena Afrikom glumica je otkrila na svom instagramu.

- Afrika u mom srcu. Uzbudljivo, nezaboravno - poručila je Branka uz fotografije s egzotične plaže na Zanzibaru, na kojima pozira u društvu Gagija.

Dragan Gagi Jovanović - Samo nas ljubav može spasiti

Naime, pre nekoliko nedelja Dragan Gagi Jovanović podelio je s nama utiske s novinarske projekcije novog filma "Četiri ruže", da bismo naknadno saznali kakav odnos gaji sa suprugom Brankom i da li je ponosan na ćerku Anđelu

Glumac Dragan Gagi Jovanović (54) navikao nas je da su projekti u kojima učestvuje besprekorni. Stoga nismo ni sumnjali da će nas i film "Četiri ruže", reditelja Vasilija Nikitovića, u kojem tumači pohlepnog i podmitljivog policajca Branka, ostaviti bez daha. Projekat je sniman nešto više od deset godina i nazvan je malim filmom koji diže veliku prašinu, na šta je Jovanović posebno ponosan.

– Želeli smo da na surov i šokantan način naznačimo u kakvom svetu živimo, ukažemo na aktuelne probleme i nedostatak empatije zbog čega polako i sami postajemo "čudovišta". Čini mi se da nas iz toga jedino ljubav može spasti. Kada je u sebi budemo pronašli, nastaće moćna i nepobediva sila. Međutim, neophodno je da se svi zajedno uhvatimo u to kolo. Ko zna, možda se tada dogodi čudo? Govorili su da će se Isus Hristos jednog dana vratiti. On je verovatno i dolazio više puta, ali ga mi nismo primetili – duhovito je kazao Dragan, a potom otkrio da li mu je bilo udobno u cipelama beskrupuloznog policajca čija ruka ne štedi ni najmlađe.

Branka Pujić OTVORILA DUŠU: Kao i svakoj majci, teško mi pada odlazak deteta

– Prilično mi je dobro išlo, što me, iskreno da vam kažem, pomalo zabrinjava. Šalu na stranu, drago mi je što smo uspeli da ispričamo ovu priču i za kraj tog zlotvora ubijemo. Ostaje da vidimo da li će poput filma "Džoker" i ovaj naš komad pozitivno uticati na mlade.

S obzirom na to da već godinama trpi nesnosne bolove u leđima uzrokovane diskus-hernijom, pitali smo glumca kako je podneo naporna snimanja i da li u tom pogledu primećuje neko poboljšanje.

– Leđa su za sada dobro. Svakodnevno radim vežbe i pazim da ne podižem ništa teško. Za mene više nema ozbiljnog sporta, moći ću eventualno da igram šah (smeh). Nadam se da će postepeno sve to doći na svoje i da ću se vratiti pozorištu – rekao je dramski umetnik koji je zbog pomenutog problema otkrazao dve najtraženije predstave "Čikaške perverzije" i "Dobro došli u Srbiju", dok su mu lekari savetovali i operaciju.

Dragan Jovanović znao je da će po upoznavanju Branke Pujić život provesti sa njom

Najveću snagu za sve što radi Dragan crpe iz ljubavi supruge, glumice i profesorke na Fakultetu dramskih umetnosti Branke Pujić (56), s kojom će naredne godine obeležiti 28. godišnjicu braka.

Od momenta kada ju je upoznao znao je da će život provesti pokraj nje, čak joj je to otvoreno i rekao. Nekoliko meseci kasnije osvojio ju je humorom i dobrotom, a ona njega lepotom, strpljenjem i upornošću.

– Dok ja trčim na 100 metara, Branka je maratonac. U stanju je da čeka koliko god je potrebno samo da bude kako je ona zamislila. Eto, uspela je da izgura da kupimo određenu ugaonu garnituru, a bio sam siguran da je to neizvodljivo. Ona je moj smisao života i neko ko ima ljubavi za sve. Skromna je i vrlo sam srećan što sam sve njene želje uspeo da ostvarim. Od samog početka za nju me vezuju ljubav i veliko poštovanje. Nikada nismo dozvolili da se između nas ispreči karijera ili nešto materijalno i uvek kažemo šta mislimo, što je, uveren sam, najbolji način da odnos među parnerima bude dobar. Ponekad se ponašamo kao deca, ali s obzirom na to da se igramo ceo život, imamo pravo da budemo takvi – kazao je on.

Gagi Jovanović i Braka Pujić: Njihova ljubavna priča krenula je od HORORA

Poseban osmeh i ponos na glumčevom licu javlja se kada govori o ćerki Anđeli (27), koja je krenula njegovim stopama. Mladu umetnicu gledali smo u serijama "Vojna akademija", "Urgentni centar" a nedavno se preselila u London radi usavršavanja. Na fakultetu "Royal Central School of Speech and Drama" upisala je postdiplomske studije koje joj za sada idu odlično.

Anđela je tatina ćera, hrabra, iskrena i talentovana. Nažalost, nasledila je i moj karakter te primećujem da je dosta svojeglava. Branka i ona su drugarice, dok sam ja roditelj obema – zaključuje Gagi.

Dragan Jovanović - "Ni mrava ne bih zgazio"

Nakon projekcije filma "Četiri ruže", pitali smo glumca Dragana Jovanovića kakav je osećaj na nekoga potegnuti oružje.

– Ne znam, ja ni mrava ne bih zgazio, ovaj lik sam ozbiljno morao da izmaštam (smeh). Drago mi je što smo nakon deset godina uspeli ovu priču da završimo i zlotvora kojeg tumačim ubijemo.