Celebrity News

Glasine o njenom BIZARNOM PONAŠANJU ne prestaju, a sada je KONAČNO OTKRILA ISTINU O SVOM SINU (foto)

Glasine o njenom BIZARNOM PONAŠANJU ne prestaju, a sada je KONAČNO OTKRILA ISTINU O SVOM SINU (foto)

Glumica je usvojila dete pre sedam godina i pokazala bebu javnosti. Od tad, glasine i bizarne pretpostavke o detetu ne prestaju, a sada je rešila da progovori o svemu.

Šarliz Teron je pre sedam godina usvojila dečaka po imenu Džekson. Nakon što je objavila da je usvojila dete, precizirala je da se radi o dečaku, međutim, od tada kolaju priče da Šarliz sina odgaja kao devojčicu.

https://www.instagram.com/p/BwbqfBFHsv3/

Pojavljivale su se i paparaco slike na kojima Šarliz šeta sa Džeksonom koji je obučen u haljine ili suknje i ceo Holivud, ali i ostatak sveta, pitao se šta Šarliz zapravo radi.

A Šarliz je rešila da konačno javno odgovori na govorkanja, i to u jednoj emisiji. Tom prilikom rekla je da ne samo da odgaja Džeksona kao devojčicu, već i da je "Džekson devojčica isto koliko i njegova trogodišnja sestra August".

https://www.instagram.com/p/Bwbtx9_BX5P/

- Da, i ja sam mislila da je Džekson dečak, ali onda me je sa tri godine pogledao direktno u oči i rekao mi: "Ja nisam dečak". I eto, sad imam dve devojčice kojima želim da postignu u životu sve što žele. Nije na meni da odlučujem o njihovom polu, i zato to prepuštam njima. Smatram da je moj zadatak, kao njihovog roditelja, da im osiguram sve uslove da budu ono što žele - kaže Šarliz.

Ona kaže i da je zahvalna svojoj majci što ju je odgojila tako da je govorkanja sveta ne interesuju.

- Mama me je uvek učila da se borim za sebe i ono što želim. Život prolazi, i želim da se na kraju osvrnem i shvatim da sam živela život kakav sam želela i u kakav sam verovala - izjavila je ona.