Celebrity News

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković umesto da stanu pred oltar, raskinuli vezu?

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković umesto da stanu pred oltar, raskinuli vezu?

Goran Bogdan i njegova devojka Jovana Stojiljković dugo su krili od javnosti da su zajedno i umesto pred matičara, raskidom veridbe okončali ljubav

Goran Bogdan jedan je od najtraženijih glumaca u celom regionu. Filmski profesionalci ga obožavaju zbog raskošnog talenta, ali i zbog divnog karaktera. Publika ga, takođe, jako voli, naročito ženski deo, što se moglo videti i tokom vikenda, kada se glumac pojavio na crvenom tepihu na 70. Međunarodnom filmskom festivalu u Berlinu.

On je na Berlinale došao povodom premijere filma Srdana Golubovića "Otac" u kome igra glavnu ulogu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goran Bogdan (@bogdangoranbogdan) on Feb 25, 2020 at 9:39am PST

Inače, film "Otac" će 28. februara svečano otvoriti ovogodišnji, 48. Međunarodni filmski festival u Beogradu.  Ovo ostvarenje je zasnovano na istinitoj priči i sudbini Đorđa Joksimovića kojem je Centar za socijalni rad oduzeo decu i koji je kada se suočio sa lancem birokratije i korupcije, rešio peške da krene za Beograd.

Dok glumac niže velike uspehe na poslovnom planu, u ljubavi mu, izgleda, ne ide baš najbolje.

Prema pisanju hrvatskog izdanja magazina "Story" Goran Bogdan i glumica Jovana Stojiljković stavili su tačku na svoju vezu, međutim ni glumac ni glumica za sada nisu komentarisali ove navode.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tportal.hr (@tportal.hr) on Aug 9, 2019 at 5:05am PDT

Inače, Goran i Jovana su se upoznali na snimanju serije "Senke nad Balkanom" u kojoj je Jovana tumačila lik forenzičarke Bojane Antić, dok je Goran igrao lik istorijske ličnosti Mustafe Golubića. Dugo su od javnosti krili svoju ljubavnu vezu i o njoj nikada nisu govorili za medije. Prošle godine je potvrđeno da su zajedno prilikom posete filmskom festivalu u Sarajevu.

Goran Bogdan zaprosio Jovanu, a venčanje bilo planirano za proleće ove godine

Glumac Goran Bogdan i glumica Jovana Stojiljković, prema pisanju domaćih medija, zajedno su bili od marta prošle godine, kao i da je venčanje bilo planirano na proleće 2020.

- Nedavno ju je zaprosio i dogovorili su se da se venčaju na proleće. Još uvek razmišljaju gde će praviti svadbu, a moguće je da će slaviti i u Beogradu, i u Zagrebu – pisao je “Informer”.

Popularni glumac je u i nedavnom intervjuu za magazin "Story" izbegao da priča o privatnom životu.

– Uopšte ne obraćam pažnju na to kada pišu o nama. Možda na početku karijere nisam te stvari doživljavao tako lako, ali danas sam apsolutno iznad toga – poručio je Goran, koji slično mišljenje ima o popularnosti koju u regionu ima odavno, ali koja u Srbiji danas naročito raste.

– Kada je reč o popularnosti, recipročno se kod mnogih javlja površnost i imam strah od toga. Opasnost od površnosti leži u tome da gubite dušu, srce, zbilju. Popularnost treba da bude nagrada za prisutnost i obavljanje dobrog posla, ali ne smatram je uspehom. Ali veoma mi je teško da govorim o samom sebi. Ne znam kako delujem drugima i time se ne opterećujem. Ne znam da li mi je zbog takvog stava lakše ili ne, imam ja svoje težine i lakoće u životu, drugačije ne znam - dodao je Goran.

Inače, Jovana Stojiljković je, 2017. godine bila u vezi sa košarkašem Bogdanom Bogdanovićem, koji ju je, kako se pisalo, iznenada ostavio posle šest meseci veze. Goran važi za velikog zavodnika u čitavom regionu, a svojevremeno je bio u velikoj ljubavi sa hrvatskom pevačicom Lanom Klingor. Kako su pisali tamošnji mediji, ostavio ju je jer se navodno njegovim roditeljima nije dopadala ta veza.