Celebrity News

Ima neka tajna veza: Šta spaja Bojanu Lilić i Senku Vlatković Odavić, dve poznate dame srpskih medija?

Autor: | 23/04/2018

Ima neka tajna veza: Šta spaja Bojanu Lilić i Senku Vlatković Odavić, dve poznate dame srpskih medija?

Dve poznate dame srpskog novinarstva pratimo već godinama, jednu kao voditeljku Nacionalnog dnevnika, drugu kao reporterku, koja istražuje neke ozbiljne teme.

Za mnoge bilo je iznenađenje otkud njih dve zajedno u prvom redu na revijama Belgrade Fashion week-a, ali Bojana Lilić i Senka Vlatković - Odavić imaju mnogo toga zajedničkog. Osim profesije i očigledne zainteresovanosti prema novim trendovima i tendencijama, ne samo u modi nego i alternativim načinima uživanja u duvanu, spaja ih još nešto - Senkin suprug Đorđe, direktor u jednoj poznatoj beogradskoj agenciji za odnose sa javnošću, je Bojanin brat blizanac!

Ove dve prelepe plavuše pomno su druge večeri fashion week-a pratile iz prvog reda reviju kreatora iz BELGRADE DESIGN DISTRICT-a i nisu krile reči pohvale za dela Vesne Kracanović, Milene Radović, Peđe Nerića, Milene Radović, Jasmine Vujović i Budislave Keković.

U nastavku večeri, odgledale su i reviju namenjenu savremenim muškarcima domaćeg brenda Barbosa, kao i Aleksandre Lalić, dobitnice nagrade "Boris Nikolić".