Celebrity News

Irina se OGLASILA nakon vesti o raskidu i objavila OVO (foto)

Irina se OGLASILA nakon vesti o raskidu i objavila OVO (foto)

Posle vesti o raskidu Irine Šjak i Bredlija Kupera čekala se reakcija bivših partnera i manekenka se večeras oglasila na Instagramu.

Irina Šajk USLIKANA BEZ VERENIČKOG PRSTENA, ove fotke ipak pokazuju KRAJ LJUBAVI sa Bredlijem! (foto)

U jeku priča o razlazu sa američkim glumcem i režiserom Irina Šajk je ovo objavila.

https://www.instagram.com/p/ByYIQyvHOxf/?utm_source=ig_embed

Poznata manekenka postavila je delove kampanje za "Hugo Comte", koji su neka vrsta njenog ignorisanja natpisa o prekidu veze sa Bredelijem Kuperom ili možda dvosmislena poruka.

Mogao bi ovaj Irinin potez protumačiti i kao njen način da kaže da se ona okreće poslu kojem je u poslednje vreme posvećenija nego ikada pre i da je već otišla dalje što joj žele i fanovi koji kažu:

- Napred, Irina! Ti si najlepša i najdraža žena na svetu. I mi ćemo uvek biti uz tebe.

https://www.instagram.com/p/ByYICvlHPqb/?utm_source=ig_embed

Na Instagramu je dobila ogromnu podršku, a oni zabrinuti je pitaju da li je tužna nakon raskida veridbe sa Kuperom, a među reakcijama njenih pratilaca na Instagramu ima baš čudnih pitanja, poput ovog:

- Da li si i dalje sa Bredlijem ili se vraćaš Ronadlu?

Irina je sa portugalskim fudbalerom bila od 2010. do 2015. godine, a on je sada veren sa Georginom Rodrigez, sa kojim ima ćerku (uz pomoć surogat majke dobio je sina i blizance, dečaka i devojčicu).

Pa ili fanovi nisu upućeni u Ronaldov život ili su krajnje ironični.

Irina koja je sa Bredlijem bila od 2015. i koja sa glumcem i režiserom ima ćerku Leu de Šejn Šajk Kuper, već se izborila sa jednim ljubavnim brodolomom. Ovaj drugi je zbog ćerkice komplikovaniji, ali je sigurno da Irina neće stati, i da neće praviti pauze u nečemu što je njena istinska ljubav, a to je moda.