Celebrity News

Iza osmeha Saške Janković krije se teška sudbina mlade devojke: Radom na sebi pronašla sam mir

Autor: | 15/02/2018

Iza osmeha Saške Janković krije se teška sudbina mlade devojke: Radom na sebi pronašla sam mir

Malo ko bi se nakon nekoliko teških životnih sitaucija, vratio svojoj najvećoj ljubavi- muzici. Pevačica Saška Janković (29) koja je široj publici postala poznata po učešću u šouu "Prvi glas Srbije" je to uradila.

Ona će se takmičiti na ovogodišnjoj "Beoviziji" sa numerom "Pesma za tebe" i pokušati da pobedom obezbedi sebi put u Lisabon gde bi predstavljala Srbiju na ovom takmičenju. To će biti prilika da skoro cela Evropa čuje za nju.

Објава коју дели Saška Janks (@sashkajanx) дана 12. Феб 2018. у 11:36 PST

No, ovo ne bi bio prvi put da je deo tog takmičenja budući da je nekoliko puta bila prateći vokal na Eurosongu- 2009, 2011. i 2015. godine.

Ono što je svakako ostavilo traga na nju je smrt njenih roditelja. Za kratko vreme izgubila je i majku i oca koji su umrli u roku od četiri godine od posledica teške bolesti. Pevačica i sama priznaje da će joj 2010. i 2014. godina zauvek ostati u sećanju, ali da i dalje stvara muziku misleći na sebi drage i bliske ljude.

- To jesu teški trenuci. I meni je bilo teško, ali sam shvatila da moram dalje. Radom na sebi sam pronašla mir. Imala sam punu podršku roditelja sve vreme kao što sada imam podršku bliskih prijatelja, a osećam da su moji mama i tata uvek uz mene gde god da su. Zato i verujem u uspeh na predstojećoj "Beoviziji"- rekla je Saška za Blic.

U prethodnih nekoliko godina živi na relaciji Beograd- Beč. I u tom evropskom gradu je nastavila da se bavi muzikom. Poslednju pesmu za naše tržište je objavila pre dve godine, a u austrijskoj prestonici se posvetila pripremi numera kojima želi da započne i inostranu karijeru.

Sa jednim od najpoznatijih gitarista Hari Stojkom nastupila je u čuvenom bečkom "Koncerthausu“.

Објава коју дели Saška Janks (@sashkajanx) дана 11. Мар 2017. у 6:03 PST